غذا های خوزستان

عرایس | غذای عربی خوزستان

عرایس  | غذای عربی خوزستان

مواد لازم:
گوشت چرخ شده 250 گرم
جعفري ريز شده 1 ليوان
پياز رنده شده 1عدد
گوجه فرنگي ريز شده 1 عدد
روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پودر دارچين كمي
نان عربي به مقدار لازم
عرایس  | غذای عربی خوزستان
طرز تهيه:
تمام مواد را در ظرفي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. نان عربي را از وسط باز كنيد و لاي آن از مايه گوشتي بريزيد و نان را ببنديد. روي نان را با كمي روغن زيتون چرب كنيد. نان را روي يك تكه آلومينيوم بگذاريد و سپس به چهار قسمت مساوي تقسيم كنيد. آلومينيوم را دور نان بپيچيد و نان را در سيني فر بگذاريد و اجازه دهيد نان به مدت 30 دقيقه با حرارت 180 تا 200 درجه سانتيگراد بپزد. نان ها پس از خارج كردن از فر بايد كمي برشته شده باشند. نان ها را در ظرف بچينيد و اطراف آن را با مواد دلخواه خود تزئين كنيد.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *