بره پلو عربی | غذای عربی خوزستان

بره پلو عربی
مواد لازم
• 2 فنجان برنج
• 30 گرم شکر
• مقداری جعفری ساطوری شده
• مقداری برگ مریمگلی
• 250 گرم گوشت گوسفند
• 60 گرم کشمش
• 60 گرم بادام
• 4 فنجان آب گوشت
• 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه
• 1 قاشق مرباخوری فلفل هندی
• نصف قاشق مرباخوری ادویه
• 3 عدد پیاز
روش تهیه
1. گوشت گوسفند را قطعه قطعه و در روغن سرخ کنید. سپس گوشت را از قابلمه بیرون بیاورید و پیاز خرد شده را در آن بریزید و در همان روغن، سرخ کنید.
2. مغز بادام کوبیده و برنج را به قابلمه اضافه کنید. مدت پنج دقیقه مخلوط را بپزید و در طول این مدت مرتب هم بزنید. سپس ادویه جات، کشمش، گوجه فرنگی خرد شده و آب به اندازه کافی بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید.
3. پس از تبخیر آب گوشت، مقداری مریم گلی و جعفری اضافه کنید. سپس آن را به مدت 17 الی 20 دقیقه در جای گرم بگذارید.