غذا های خوزستان

بره پلو عربی | غذای عربی خوزستان

بره پلو عربی

مواد لازم

• 2 فنجان برنج

• 30 گرم شکر

• مقداری جعفری ساطوری شده

• مقداری برگ مریم‌گلی

• 250 گرم گوشت گوسفند

• 60 گرم کشمش

• 60 گرم بادام

• 4 فنجان آب گوشت

• 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه

• 1 قاشق مرباخوری فلفل هندی

• نصف قاشق مرباخوری ادویه

• 3 عدد پیاز

روش تهیه

1. گوشت گوسفند را قطعه قطعه و در روغن سرخ کنید. سپس گوشت را از قابلمه بیرون بیاورید و پیاز خرد شده را در آن بریزید و در همان روغن، سرخ کنید.

2. مغز بادام کوبیده و برنج را به قابلمه اضافه کنید. مدت پنج دقیقه مخلوط را بپزید و در طول این مدت مرتب هم بزنید. سپس ادویه جات، کشمش، گوجه فرنگی خرد شده و آب به اندازه کافی بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید.

3. پس از تبخیر آب گوشت، مقداری مریم گلی و جعفری اضافه کنید. سپس آن را به مدت 17 الی 20 دقیقه در جای گرم بگذارید.

امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها