غذا های خوزستان

بره پلو عربی | غذای عربی خوزستان

بره پلو عربی   | غذای عربی خوزستان

بره پلو عربی

مواد لازم

• 2 فنجان برنج

• 30 گرم شکر

• مقداری جعفری ساطوری شده

• مقداری برگ مریم‌گلی

• 250 گرم گوشت گوسفند

• 60 گرم کشمش

• 60 گرم بادام

• 4 فنجان آب گوشت

• 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه

• 1 قاشق مرباخوری فلفل هندی

• نصف قاشق مرباخوری ادویه

• 3 عدد پیاز

بره پلو عربی   | غذای عربی خوزستان

روش تهیه

1. گوشت گوسفند را قطعه قطعه و در روغن سرخ کنید. سپس گوشت را از قابلمه بیرون بیاورید و پیاز خرد شده را در آن بریزید و در همان روغن، سرخ کنید.

2. مغز بادام کوبیده و برنج را به قابلمه اضافه کنید. مدت پنج دقیقه مخلوط را بپزید و در طول این مدت مرتب هم بزنید. سپس ادویه جات، کشمش، گوجه فرنگی خرد شده و آب به اندازه کافی بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید.

3. پس از تبخیر آب گوشت، مقداری مریم گلی و جعفری اضافه کنید. سپس آن را به مدت 17 الی 20 دقیقه در جای گرم بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *