غذا های خوزستان

وفته کباب عربی | غذای عربی خوزستان

وفته کباب عربی

مواد لازم

• 500 گرم گوشت مغز ران گوساله

• 3 عدد پیاز

• 3 عدد تخم مرغ

• مقداری آرد سفید

• نان سفید

• جعفری ساطوری شده

• نمک و فلفل سیاه

• پیازچه
وفته کباب عربی   | غذای عربی خوزستان

روش تهیه

1. گوشت ران را به همراه پیاز چرخ کنید. قدری نان را خیس شده، جعفری، نمک، فلفل سیاه و زرده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

2. آنها را در دست به شکل کوفته فرم دهید. در آد بغلتانید.

3. روغن رادر تابه روی حرارت ملایم گرم کنید و سپس کوفته‌ها را درون آن سرخ کنید.

4. کوفته های طلایی رادر ظرف بچینید و با جعفری و پیازچه تزئین و سرو کنید

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *