دنیای موبایل

مشخصات نوکیا 6

مشخصات نوکیا 6 به همراه قیمت این گوشی همراه  را می توانید در خوزستان خبر مشاهده کنید.نوکیا 6 دو سیم‌کارت» (Nokia 6 Dual SIM) عنوان مدل جدید گوشی موبایل نوکیاست که با بدنه‌ای فلزی، پشتیبانی از دو سیم‌کارت، حافظه‌ی 32 گیگابایت و 3 گیگابایت رم تولید و عرضه شده است. نوکیا در این محصول تراشه‌ی اسنپدراگون 430 را به خدمت گرفته که در مرکز آن پردازنده‌ای 8هسته‌ای با سرعت 1.4 گیگاهرتز به پردازش اطلاعات مشغول است. سه گیگابایت رم در کنار این مجموعه‌ی سخت‌افزاری قرار گرفته که درمجموع عملکرد روانی را برای این محصول به ارمغان آورده است. صفحه‌نمایش 5.5اینچی نوکیا 6، با وضوح تصویر 1920×1080 یا همان FullHD، تراکم پیکسلی 401 پیکسل بر هر اینچ را به تصویر می‌کشد.

 

شرکت نوکیا برای این نمایشگر که از نوع LCD است، نسل سوم از محافظ‌های گوریلاگلس را در نظر گرفته که به افزایش استقامت این محصول در برابر برخورد با سطوح مختلف کمک شایانی می‌کند. اگر شما هم از علاقه‌مندان به عکاسی با گوشی موبایل هستید، باید بدانید دوربین اصلی نوکیا 6 به سنسوری 16 مگاپیکسل مجهز شده است. این دوربین در کنار سنسور 8مگاپیکسلی دوربین سلفی امکانات مختلفی مانند قابلیت ثبت موقعیت جغرافیایی عکس‌ها و فیلم‌ها (Geo-Tagging)، قابلیت فوکوس با اشاره روی سوژه (TouchFocus)، قابلیت تشخیص چهره (Face Detection)، قابلیت عکاسی پانوراما (Panorama) و HDR را فراهم آورده‌ که می‌تواند بسیاری از نیازهای کاربران را پاسخ‌گو باشد.

 

همان‌طورکه گفته شد، حافظه‌ی داخلی 32گیگابایتی در نوکیا 6 به کار رفته است که برای ذخیره‌سازی کافی به نظر می‌رسد؛ البته پشتیبانی از کارت حافظه‌ی جانبی تا 128 گیگابایت هم می‌تواند فضای بیشتری را در اختیار کاربران قرار دهد و نگرانی آن‌ها را در مورد ذخیره‌سازی حجم بالای اطلاعات برای همیشه رفع کند. سیستم‌عامل نسخه‌ی 7 اندروید به صورت پیش‌فرض در این مدل از گوشی‌های موبایل نوکیا ایفای نقش می‌کند که با مجموعه‌ی کاملی از امکانات یک گوشی اندرویدی مانند MMS، ایمیل، برنامه‌ی ویرایش عکس، سرویس‌های گوگل شامل Google Search ،Google Maps ،Gmail  و YouTube قابلیت استفاده از سرویس شبکه‌های اجتماعی، قابلیت نمایش اسناد مایکروسافت آفیس، قابلیت نمایش فایل‌های متنی PDF و مرورگر HTML5 تجربه‌ی کاربری بهتری را پیش روی کاربران می‌گذارد. در پایان بد نیست بدانید زیر قاب پشتی این محصول یک باتری 3000میلی‌آمپرساعتی از نوع لیتیوم‌پلیمر قرار دارد که با یک‌بار شارژ کامل می‌تواند انرژی لازم برای 18 ساعت مکالمه را فراهم کند.

بازگشت نوکیا به عرصه‌ی تولید گوشی برای طرفداران این برند خبر بسیار خوبی بود؛ اما شاید انتظار داشتند این برند که زمانی پرچم‌دار بازار بود، مانند اپل سیستم‌عامل مخصوص خود را روی گوشی‌های جدیدش پیاده کند. این خبر که نوکیا با ‌عرضه‌ی چندین گوشی‌ اندرویدی قرار است به بازار رقابت برگردد، خط بطلانی بود بر تمام رویاهای این دسته از طرفداران. یکی از این گوشی‌ها «نوکیا ( Nokia 6)» بود. این گوشی تا جای ممکن شبیه به گوشی‌های خانواده‌ی ایکس نوکیا طراحی شده است و تقریبا از لحاظ ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارد؛ مگر دکمه‌ی خانه که نقش حسگر اثرانگشت را هم ایفا می‌کند. ازطرفی طراحی مدرنی دارد که آن را شبیه به سری گوشی‌های جدید بازار کرده است. همچنین سخت‌افزار نوکیا 6، جدا از طراحی، جدید و امروزی بودن آن را تائید می‌کند و می‌تواند رقیبی جدی برای گوشی‌های هم‌رده و هم‌قیمت اما از برندهای دیگر باشد. با نقدوبررسی این محصول جدید با دیجی‌کالا همراه باشید.

تمام بدنه‌ی گوشی از آلومینیوم ساخته شده است و کیفیت ساخت و زیبایی را به رخ می‌کشد. رنگ‌های زیبا و شیکی که نوکیا برای آن انتخاب کرده هم می‌تواند هر سلیقه‌ای را راضی کند و وسوسه‌ی خرید آن را در دل زنده کند. روی قاب پشت و جلوی آن، پستی و بلندی قابل‌توجهی دیده نمی‌شود. با اینکه نمایشگر آن ۵.۵ اینچ است؛ اما ابعاد آن کاملا مناسب و به اصطلاح گوشی خوش‌دستی است. حتی اگر دست‌های کوچکی داشته باشید، می‌توانید به‌راحتی و با یک دست نوکیا 6 را کنترل کنید. قاب پشتی و جلویی در لبه‌ها انحنای کمی دارند تا بتوانید گوشی را راحت‌تر در دست بگیرید و لیز نخورد. ازطرفی قاب پشتی هم هیچ پستی و بلندی محسوسی ندارد تا با قرارگرفتن گوشی روی سطوح صاف مشکلی برای گوشی به وجود نیاید. قاب اصلی گوشی هم انحنای قابل توجهی دارد و به‌خوبی با قاب‌‌های پشتی و جلویی هماهنگ شده‌اند تا فاصله‌ی آن‌ها باهم احساس نشود. درکل طراحی این گوشی کاملا برازنده‌ی اصالت و وقار برند نوکیاست و ایرادی نمی‌توان به متریال استفاده شده در آن و طراحی‌اش گرفت.

قاب جلویی هم تا جای ممکن ساده طراحی شده و کلید‌های کنترلی زیر نمایشگر از نوع لمسی هستند و یک کلید فیزیکی هم که درواقع همان حسگر اثر انگشت است، روی آن دیده می‌شود. این حسگر به‌سرعت به لمس پاسخ می‌دهد و تحولی عظیم برای نوکیا به حساب می‌آید. هرچند که این حسگر چندسالی است در گوشی‌های جدید دیده می‌شود.

روی قاب پشتی فقط دوربین همراه با فلش در بالا قرار گرفته و تمام قاب پشتی با قوس خفیفی خالی است. کلید‌های ولوم و روشن/خاموش هم روی لبه‌ی سمت راست قرار داده شده‌اند و روی لبه‌ی روبه‌رو تنها شیار‌های سیم‌کارت و کارت حافظه‌ی جانبی دیده می‌شود. روی قاب اصلی گوشی نوار‌های پلاستیکی آنتن‌دهی به‌خوبی با فلز همراه شده‌اند و اصلا توجه شما را به خود جلب نمی‌کنند.

درمجموع طراحی گوشی تا جای ممکن ساده و منطقی به نظر می‌رسد و نوکیا را باید به خاطر این طراحی ساده و زیبا ستود.

نوکیا برای این گوشی از یک نمایشگر ۵.۵اینچی استفاده کره است که رزولوشن FullHD یا همان ۱۹۲۰x۱۰۸۰ آن در اولین نگاه به صفحه‌نمایش، دلتان را می‌برد. این نمایشگر پنل LCD دارد و از فناوری IPS بهره می‌برد تا کاربران با خیال راحت در هر شرایطی بتوانند جزئیات در حال نمایش را با بالاترین وضوح ممکن ببینند. در هر اینچ از این نمایشگر چیزی در حدود 401 پیکسل جا داده شده که برای یک گوشی پرچم‌دار و تازه‌ساز عدد قابل‌توجهی به نظر می‌رسد؛ همچنین برای مقاومت بیشتر نمایشگر نوکیا 6 در برابر سقوط یا برخورد به اجسام سخت از لایه‌ای محافظ استفاده شده تا به‌راحتی نشکند. این لایه‌ی محافظ همان Corning Gorilla Glass 3 است.

روشنایی نمایشگر خوب به‌ نظر می‌رسد؛ اما در مقابل تابش نور‌های مستقیم آن‌چنان که باید بازده‌ی خوبی ندارد؛ اما شما را راضی نگه می‌دارد

سخت‌افزار، سیستم‌عامل و کارایی

یکی از مواردی که نوکیا 6 را خواستنی می‌کند، عرضه‌ی آن همراه با جدیدترین نسخه‌ی اندروید نوقا (7.1) است. استفاده از نسخه‌های جدید اندروید باعث می‌شود تا حافظه‌ی داخلی بیشتری در اختیار کاربر باشد؛ همچنین به شما این امکان را می‌دهد تا از نسخه‌های جدید نرم‌افزارها و بازی‌ها استفاده کنید. نسخه‌های جدید اندروید، دیگر مشکلات نسخه‌های قدیمی و نصب‌نشدن یکسری از بازی‌ها و برنامه‌ها را از بین برده‌اند. برخلاف خانواده‌ی ایکس نوکیا، در این گوشی دیگر خبری از رابط کاربری مترو نیست و نوکیا سعی کرده تا رابط کاربری اختصاصی خود را تا جای ممکن شبیه به اندروید خالص بسازد. این مورد در کنار سه گیگابایت رم و تراشه‌ی 8هسته‌ای که هر هسته‌ از آن قدرت پردازش مناسبی دارد؛ باعث شده‌اند تا نوکیا 6 در انجام امور روزمره و نیمه‌سنگین عملکرد روانی داشته باشد و با مکث‌های زیاد حوصله‌ی شما را سر نبرد.

ازطرفی با توجه به پردازنده‌ی گرافیکی نسبتا پرقدرت نوکیا 6 می‌توانید بازی‌های تاحدی سنگین را به‌راحتی در آن اجرا کنید. این مورد برای یک گوشی برای کاربری روزانه و نیمه‌حرفه‌ای کاملا مناسب است.

اگر تمام ویژگی‌های نوکیا 6 را در کنار هم در نظر داشته باشیم، خواهید دید که این گوشی می‌تواند همراه همیشگی و کارراه‌اندازتان باشد و با توجه به سه گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی که با استفاده از کارت حافظه‌ی جانبی تا ۱۲۸ گیگابایت هم فضا در اختیار شما قرار می‌دهد، نگرانی‌ای بابت هنگ‌کردن و کندی نخواهید داشت.

زمانی سری N نوکیا، نماینده‌ی گوشی‌هایی بود که بهترین دوربین‌های زمان خود را داشتند. دوربین‌هایی که بهترین تصاویر ممکن را در زمان خود و در مقایسه با گوشی‌های هم‌رده ثبت می‌کردند؛ اما حالا نوکیا 6 با دو سنسور ‌۱6 و ۸ مگاپیکسلی برای دوربین اصلی و سلفی وارد میدان شده تا قدرت‌نمایی کند. هر دو دوربین دریچه‌ی دیافراگم f/2.0 دارند و تصاویر ثبت‌شده با آن‌ها نور مناسبی دارند. برخلاف دوربین اصلی، دوربین سلفی می‌تواند تصاویر عریض ۸۴ درجه‌ای ثبت کند که برای تصاویر سلفی دسته‌جمعی گزینه‌ی مناسبی است. همچنین حسگر هر دو دوربین پیکسل‌های بزرگ‌تر در مقایسه با دوربین‌های معمولی ثبت می‌کند تا کیفیت تصاویر آن‌ها در مقایسه با چیزی که از ۸ مگاپیکسل‌های معمول بازار می‌بینیم، بهتر باشد.

تصاویر ثبت‌شده با این گوشی‌ها قابل قبول است. جدا از این، تصاویر ثبت‌شده با هر دو دوربین برای به اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی کاملا مناسب هستند.

جمع‌بندی

برند خوش‌نام نوکیا، طراحی زیبا و شکیل که می‌تواند دل خیلی‌ها را ببرد، پردازنده‌ی 8هسته‌ای و قوی، سه گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی، روانی در عملکرد و کارایی، دوربین‌های باکیفیت و ثبت تصاویر با کیفیت خوب (حتی در نور شب)، همه و همه ویژگی‌هایی هستند که دیدن آن‌ها در محصول جدید نوکیا لذت‌بخش و جذاب است.

برندی که زمانی حرف اول را در بازار می‌زد و بعد از دور‌ه‌ای که هیچ تولیدی نداشت، بار دیگر دست به تولید و طراحی گوشی‌هایی زده که می‌تواند باز هم رقیبی جدی برای سایر برندها و هم‌رده‌ها باشد. این گوشی برای کسانی مناسب است که اولا طرفدار شماره‌ی یک برند نوکیا هستند و بعد می‌خواهند گوشی شیک، ساده، باکیفیت و مناسب برای کارهای روزمره و نیمه‌حرفه‌ای داشته باشند؛ همچنین اندروید 7.1 در این گوشی به‌راحتی قابلیت ارتقا دارد و می‌توانید بعد از عرضه‌ی اندروید 8.0 یا همان اوریو، با آپدیت سیستم‌عامل نوکیا 6 از جذابیت‌های سیستم‌عامل اوریو هم بهره ببرید.

ناگفته نماند انرژی مورد نیاز برای روشن‌ماندن این دستگاه یک باتری لیتیوم‌پلیمر با ظرفیت ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت است که تا ۷6۸ ساعت در حالت آماده‌به‌کار و ۱۸ ساعت در زمان مکالمه می‌تواند نوکیا 6 را سرپا نگه دارد. این میزان شارژدهی برای گوشی‌ای با برند نوکیا طبیعی است؛ زیرا همیشه شارژدهی بالای باتری‌های گوشی‌های نوکیا زبان‌زد خاص و عام بوده است.

مشخصات فنی

  • پردازنده
    Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430
  • ابعاد
    8.4 × 75.8 × 154 میلی متر
  • رنگ
    مشکی
  • سیمکارت
    دو سیم کارت (سیم کارت نانو)
  • GPU
    Adreno 505
  • وزن
    169 گرم
  • CPU
    ۸ هسته ۱.۴ گیگاهرتزی Cortex-A53
  • رزولوشن
    1080 × 1920 پیکسل (~403 تراکم پیکسلی در هر اینچ)
  • نوع
    IPS LCD لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ
  • محافظت
    گوریلاگلس 3
  • اندازه
    5.5 اینچ (~70.7% نسبت صفحه نمایش به بدنه)
  • مولتی تاچ
    دارد
  • نسخه
    ۷.۰ (نوقا)
  • نوع
    اندروید
  • درگاه حافظه
    microSD، تا 256 گیگابایت
  • حافظه داخلی
    32/64 گیگابایت
  • حافظه RAM
    3/4 گیگابایت
  • کیفیت فیلمبرداری
    فیلم برداری اولترا اچ‌دی با سرعت 30 فریم در ثانیه
  • دوربین دوم
    8 مگاپیکسل
  • رزولوشن
    16 مگاپیکسل
  • امکانات
    فلاش LED، ژئوتگینگ، فوکوس لمسی، تشخیص چهره، پانوراما، HDR
  • USB
    microUSB v2.0، USB On-The-Go
  • بلوتوث
    دارد
  • وایرلس
    دارد
  • رادیو
    To be confirmed
  • GPS
    A-GPS، GLONASS
  • زمان آماده به کار
    تا 768 ساعت (3G)
  • زمان مکالمه
    تا 18 ساعت (3G)
  • باتری
    لیتیوم یونی 3000 میلی‌آمپر
  • زمان پخش موسیقی
    تا 22 ساعت
  • جاوا
    ندارد
  • ارسال پیام
    SMS(threaded view)، MMS، Email، Push Mail، IM
  • سایر
    – مجهز به قابلیت شارژسریع
    – پشتیبانی از فرمت های تصویری mp4/h.264
    – پشتیبانی از فرمت های صوتی mp3/wav/eaac+/flac
    – photo/video editor
    – نمایش دهنده مستندات
  • حسگر
    اثر انگشت، شتاب سنج، ژیروسکوپ، حسگر مجاورتی، قطب نما
  • تکنولوژی مرورگر
    HTML5
  • جک 3.5 میلیمتری
    – Dolby Atmos sound enhancement- Active noise cancellation with dedicated mic
  • بلندگو
    استریو
  • انواع زنگ
    Vibration; MP3، WAV ringtones
  • GPRS
    دارد
  • 2G bands
    cdma 800 / 1900
  • تکنولوژی
    GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE
  • سرعت
    HSPA 42.2/5.76 Mbps، LTE Cat4 150/50 Mbps، EV-DO Rev.A 3.1 Mbps
  • 3G bands
    CDMA2000 1xEV-DO & TD-SCDMA
  • EDGE
    دارد
  • 4G bands
    LTE band 1(2100)، 3(1800)، 5(850)، 38(2600)، 39(1900)، 40(2300)، 41(2500)
  • تاریخ معرفی
    2017، January
امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها