اخبار خوزستان

دولت از افزایش تسهیلات بانکی مورد نیاز صنایع خوزستان حمایت کند

به گزارش خوزستان خبر به نقل از ایرنا، احمد امین‌فر چهارشنبه در جریان سفر رییس جمهور به خوزستان و نشست با جمعی از فعالان اقتصادی در محل شهرک نفت اهواز بیان کرد: در خوزستان ۶ کارخانه تولید فولاد با ظرفیت هشت میلیون تن وجود دارد که ۱۳ درصد ظرفیت تولید فولاد کشور را برعهده دارند.
وی گفت: با وجود مطالعات مختلف و اولویت توسعه فولاد در چهار استان جنوبی از جمله خوزستان اما در عمل چنین اتفاقی نیفتاد.
امین‌فر با تاکید بر اینکه افزایش اشتغال در کاهش آسیب اجتماعی و رفع بسیاری از مشکلات اثر گذار است ادامه داد: مهمترین مشکل صنعت فولاد ناترازی در مصرف انرژی است.
رییس هیات مدیره فولاد آتیه خاورمیانه اظهار کرد: به غلط عنوان شده صنعت فولاد از انرژی مجانی استفاده می‌کند این در حالی است که هزینه مصرف برق برای کارخانجات تا ۹ برابر افزایش یافته است.
وی بالا رفتن هزینه ترانزیت و سوخت را عامل افزایش شدید هزینه برق عنوان کرد.
خام فروشی بلای جان صنایع
امین‌فر اظهار کرد: بخش عمده‌ مشکلات صنعت فولاد به دلیل صدور بخشنامه‌های غیرکارشناسی است و با وجود پیگیری ها، هیچ نتیجه‌ای برای حل این مشکل حاصل نشده است.
رییس هیات مدیره فولاد آتیه خاورمیانه با ابراز گله‌مندی از عملکرد نامناسب بانک مرکزی در برگشت ارز حاصل از صادرات صنعت فولاد اضافه کرد: به دلیل ارائه فرمول های خاص در بورس کالا و حمایت از خام فروشی صادرات به سمت خام فروشی سوق داده شد و همین موضوع به صنعت فولاد ضررهای سنگینی وارد شد.
امین‌فر بیان اظهار کرد: قطعی‌های مکرر برق برخی کارخانه‌ها را به تعطیلی کشانده و به دنبال آن پرداخت حقوق و مزایای کارگران نیز با مشکلاتی همراه است.
وی با ابراز گله‌مندی از تولید با سود کم در استان افزود: با این میزان تورم نیاز است هر سال میزان پرداخت تسهیلات و حمایت دولت در بخش سرمایه در گردش کارخانجات متناسب با تورم افزایش یابد.
این فعال اقتصادی از رییس جمهور به کارگیری افراد توانمند و کارشناس در حوزه تولید و اقتصادی کشور را درخواست کرد.
به گزارش خوزستان خبر به نقل از ایرنا، دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهوری اسلامی ایران عصر امروز(چهارشنبه) در چهارمین سفر استانی دولت به همراه جمعی از وزرا وارد استان خوزستان شد.
در این سفر ۱۰ عضو هیات دولت شامل وزرای نفت، نیرو، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی، جهادکشاورزی، رفاه، بهداشت، رییس سازمان محیط زیست، معاون امور توسعه روستایی و معاون امور زنان و خانواده، رییس جمهور را همراهی می کنند.
سفر استانی رییس جمهور به همراه این تعداد از اعضای هیات دولت تاکنون بی سابقه بوده و این موضوع نشان دهنده اهتمام ویژه دولت برای توسعه، عمران و آبادانی خوزستان است.
دیدار با اقشار مختلف مردم در سالن ورزشی امام رضا(ع) مجتمع نفت، نشست با فعالان اقتصادی، فرهنگی و نخبگان و همچنین فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و شرکت در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان از دیگر برنامه‌های دکتر پزشکیان در سفر به استان خوزستان است.
اخبار کامل سفر استانی رییس جمهور به خوزستان را می‌توانید اینجا بخوانید.

خوزستان

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها