اخبار خوزستان

انتقال حساب بانکی شرکت‌ها به خوزستان پیگیری می‌شود

به گزارش خوزستان خبر به نقل از خبرگزاری ایمنا از خوزستان احسان عسکری _چهارشنبه دهم اردیبهشت‌_ در جلسه‌ای با موضوع حل معضل اسناد اراضی اهواز، افزایش تسهیلات بانکی و انتقال حساب‌های مالی شرکت‌های نفتی و پتروشیمی به استان اظهار کرد: بررسی مشکلات حوزه‌های گمرک، مالیات، سازمان اموال تملیکی و بیمه در جلسه‌ای با مدیران استانی انجام شد و مصوباتی برای تسهیل سرمایه‌گذاری و رفع موانع سازمانی اتخاذ شد.
وی افزود: موضوع سنددار شدن اراضی فاقد سند اهواز به‌ویژه در مناطق محروم همچون خروسی (کوی شهید مدرس)، با پیگیری استاندار و برگزاری جلسه‌ای مشترک در اسرع وقت به نتیجه نهایی خواهد رسید.
رئیس سازمان اموال تملیکی ادامه داد: همچنین از برنامه‌ریزی برای افزایش سقف تسهیلات بانکی در خوزستان و انتقال حساب‌های مالی شرکت‌های بزرگ به استان خبر داد و گفت: پیگیری‌های استاندار موجب شده این موضوع در اولویت وزارت اقتصاد قرار گیرد و پیش‌بینی می‌کنیم تا نیمه اول سال ۱۴۰۴ محقق شود.

ایمنا خبرگزاری شهری ایران | IMNA News Agency – استان‌ها > خوزستان

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها