اخبار خوزستان

رفع تصرف ۷۲ مورد اراضی ملی در بهبهان در اردیبهشت

ایسنا/خوزستان رئیس اداره راه و شهرسازی بهبهان از رفع تصرف تعداد ۷۲ مورد اراضی ملی در بهبهان در ماه گذشته به ارزش بیش از ۲ هزار میلیارد ریال خبر داد.
میثم مصاحب در گفت و گو با ایسنا با اشاره به ۷۲ مورد رفع تصرف در شهرستان اظهار کرد: این رفع تصرف اراضی ملی و دولتی در شهرستان بهبهان با درایت نیروهای یگان حفاظت اراضی انجام و این اراضی به بیت المال بازگردانده شد.
وی مساحت اراضی رفع تصرف شده را بیش از ۱۴ هزار و ۴۰۰ مترمربع برشمرد و گفت: ارزش این اراضی بیش از ۲ هزار میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال است که با هوشیاری و اقدامات به موقع رفع تصرف شد.
مصاحب با تقدیر از تلاش یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان افزود: عوامل یگان حفاظت اراضی اداره راه و شهرسازی بهبهان با قاطعیت تمام، مقابل افراد سودجو و فرصت‌طلب ایستاده و دست متجاوزان به اموال عمومی و بیت‌المال را کوتاه می‌کنند و همچنین به صورت مستمر و شبانه‌روزی، تحرکات احتمالی در اراضی دولتی و ملی استان را رصد کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، موضوع را مورد بررسی و پیگرد قضایی قرار می‌دهد.
وی از همکاری مقام قضایی و همراهی مقامات انتظامی استان در مبارزه با زمین‌خواری و حفظ حقوق بیت المال تقدیر کرد و از شهروندان خواست تا مشاهدات خود از موارد زمین‌خواری را به شماره پیامکی ۳۰۰۰۴۱۷۳۵ اعلام کنند.
انتهای پیام

خبرگزاری ایسنا | صفحه اصلی | ISNA News Agency – استان ها > خوزستان

دیدگاهتان را بنویسید