اخبار خوزستان

ضرورت حمایت خیران و شرکت‌ها از خانواده‌های زندانیان خوزستان

به گزارش خوزستان خبر به نقل از خبرنگار مهر، امیر خلفیان در مراسم «نسیم مهر» که صبح امروز چهارشنبه با هدف حمایت از خانواده‌های زندانیان در اهواز برگزار شد، بر لزوم حفظ کرامت این خانواده‌ها تأکید کرد و گفت: اصل فردی بودن مجازات نباید به معنای تأثیرگذاری مجازات بر زندگی خانواده‌های زندانی باشد.
وی خواستار تغییر نام انجمن حمایت از زندانیان به «انجمن حمایت از زندانیان و خانواده‌های آنان» شد تا توجه بیشتری به نیازهای این خانواده‌ها معطوف شود.
خلفیان با اشاره به پوشش یک هزار و ۲۵۰ خانواده توسط انجمن، از نیاز فوری ۵۲ خانواده به مسکن مناسب و ۷۱ خانواده به وسایل سرمایشی خبر داد.
وی از سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ خواست تا با حمایت مالی و مشارکت در پروژه‌های اقتصادی انجمن، منابع درآمدی پایداری برای این خانواده‌ها ایجاد کنند.
وی تأکید کرد که مرتکبان جرایم خشن از هرگونه ارفاق قانونی محروم هستند، سیاستی که به گفته او، جرایم خشن در استان را تا ۳۰ درصد کاهش داده است.
خلفیان، آزادسازی زندانیان غیرعمد را از اولویت‌های انجمن دانست و از همکاری خیران و شرکت‌ها برای تحقق این هدف استقبال کرد.
در پایان مراسم، ۷۰۰ بسته کمک معیشتی به خانواده‌های تحت پوشش اهدا شد و از دانش‌آموزان ممتاز این خانواده‌ها تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 6489016

خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency – استانها > خوزستان

دیدگاهتان را بنویسید