اخبار خوزستان

دوران فرار شاه و مسئولان با کوچکترین تهدیدی در این کشور تمام شده است

مجتبی یوسفی در حاشیه راهپیمایی جمعه خشم و نصر در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: امروز مردم کار را تمام کردند و نشان دادند در کنار سختی‌هایی که شاهد هستیم، پای انقلاب و وطن با تمام توان ایستاده‌اند.
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون گفت: رژیم غاصب صهیونیستی اگر مرد است رو در رو بیاید چرا که مردم ایران امروز در نماز جمعه و صحنه حضور پیدا کرده و ایستاده اند، آن هم حضوری که از پیش آن را اعلام کرده بودند.
وی بیان کرد: جلوه زیبای این ایستادگی که وحدت امام و امت است، وحدت و همبستگی و یکپارچگی مردم است.
یوسفی به جنگ رسانه‌ای دشمن اشاره کرد و افزود: رسانه‌ها از خبرگزاری‌ها، رسانه‌های مکتوب تا رسانه ملی و خبرنگاران با هر نگاهی در این جنگ شناختی ایستادند و چهره واقعی مردم را نشان دادند.
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون عنوان کرد: ما ملتی هستیم که در روزهای سخت همبستگی مان بیشتر می‌شود.
وی با بیان اینکه آن دوران که مسئولان دولتی و شاه‌ها از این کشور فرار می‌کردند گذشته است، تصریح کرد: امروز از رهبر تا رئیس جمهور، مسئولان دولتی و مجلس در کنار مردم ایستاده و سینه‌هایشان را برای دفاع از کشور جمهوری اسلامی ایران سپر کرده اند.
یوسفی ادامه داد: دست و پنجه نیروهای مسلح را می‌بوسیم چرا که امروز اگر امنیت و خودباوری است با جانفشانی و از خودگذشتگی نیروهای مسلح است و مردم نیز پشتیبان آنها هستند و آنها خود از جنس مردم هستند.

کد خبر 6505800

خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency – استانها > خوزستان

دیدگاهتان را بنویسید