اخبار خوزستان

برداشت ۱۰۰ درصد سبز نیشکر در خوزستان با تقویت ناوگان مدرن هاروستر

به گزارش خوزستان خبر به نقل از بازار، عبدعلی ناصری روز دوشنبه بیان کرد: برداشت نیشکر از هشتم آبان‌ماه سال جاری در واحدهای نیشکری خوزستان آغاز شده و با تأکید استاندار، این برداشت از ابتدا به صورت سبز و بدون هیچ‌گونه برداشت سوخته انجام شده است.
وی این اقدام را تغییر رویکردی جدی در سیاست‌های زیست‌محیطی و مدیریت تولید دانست و افزود: بر اساس برنامه چشم‌انداز، قرار است این روند در سال‌های آینده به صورت افزایشی تداوم یابد.
ناصری با اشاره به اینکه عملیات برداشت نیشکر، بزرگترین عملیات متمرکز برداشت محصول کشاورزی در کشور است گفت: ناوگان برداشت امسال علاوه بر تجهیزات موجود، به سه دستگاه هاروستر مدرن و ۶ دستگاه هاروستر ساخت متخصصان داخلی مجهز شده که به ارتقای ظرفیت برداشت سبز کمک شایانی کرده است.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر، صنعت نیشکر با هدف افزایش سطح برداشت سبز، برنامه نوسازی ناوگان برداشت و توسعه تجهیزات داخلی را در دستور کار قرار داده است.
وی بیان کرد: طراحی و ساخت دستگاه‌ها با تکیه بر توان مهندسان داخلی، نقش موثری در ارتقای ظرفیت برداشت سبز و کاهش وابستگی به تجهیزات خارجی داشته است.

بازار – استانها > خوزستان

دیدگاهتان را بنویسید