نمایش دادن همه 5 نتیجه

بازار کهنه یا قدیم دزفول | دیدنی های دزفول

بازار کهنه یا قدیم دزفول از چهار بخش بازار آهنگران، بازار بزازان، بازار خرده‌فروشان و بازار خراطان تشکیل شده است. در میان بازار، کاروانسرایی تاریخی قرار گرفته است که بسیار دیدنی است. همچنین قدیمی‌ترین بنای موجود در بازار بقعه شیخ اسماعیل قصر است که قدمت آن به قرن ششم هجری می‌رسد.

مجتمع گردشگری جزیره مينو| دیدنی های خرمشهر

مجتمع گردشگری جزیره مينو  این یک مجتمع  سنتی است که در آن با مظیف‌ها آشنا می‌شوید و عروسک‌هایی که لباس‌های تزیین شده محلی اقوام استان خوزستان با هنرهای خاص مانند پولک‌دوزی بر تن دارند، توجه شما را به خود جلب می‌کنند. در ضمن در این مجتمع از مهمانان با بستنی سنتی تهیه شده از شیر گاو میش نیز پذیرایی می‌شود.

کنزالمال خرمشهر | دیدنی های خرمشهر

کنزولمال یک مرکز خرید نسبتا بزرگ در منطقه آزاد اروند است که ۴۰۰ غرفه دارد و تنوع کالای خوبی در این مرکز وجود دارد. شهر آبادان مراکز خرید و بازارهای بسیار دارد. برای آشنایی با بهترین مکان‌ها برای خرید سوغاتی، ادویه، خرما و بسیاری دیگر می‌توانید از راهنمای آبادان کمک بگیرید.

ایران، خوزستان، خرمشهر، بزرگراه آبادان-خرمشهر، جنب پایگاه نیروی دریایی 
  • 061-53531146
  • mailinfo@kenzalmall.com
  • languagekenzalmall.com

مرقد علی‌ابن مهزیار اهوازی | دیدنی های اهواز

علی‌ابن مهزیار اهوازی که در قرن سوم ه. ق می‌زیسته است، از فقها، محدثان و دانشمندان معروف شیعه و از اصحاب امام رضا(ع)، امام جواد(ع)، امام هادی(ع) و امام حسن عسکری (ع) بوده و احکام دینی را نزد آنها فرا گرفته و در برخی از مناطق، بخصوص در اهواز به عنوان نماینده ایشان بوده است. علی‌ابن مهزیار از مردم دورق (شادگان امروزی) بود که بعداً در اهواز ساکن شد. محل تولد ایشان منطقه هندیجان می‌باشد ولی با توجه به اینکه در قرن سوم هـ.ق هندیجان از توابع شهر دورق بود لذا او را اهل دورق معرفی کرده‌اند. پدر وی مذهب نصرانی داشت و سپس مسلمان شد و علی نیز به تبعیت از پدر در نوجوانی مسلمان گردید. براساس برخی روایات وی در زمان امام حسن عسکری(ع) وفات یافته است. بنابر روایات تاریخی هنگامی که مأمون خلیفه عباسی دستور داد تا امام رضا (ع) به عنوان ولیعهد او از مدینه عازم خراسان شود امام (ع) در مسیر حرکت خود در روز شانزدهم صفر سال 201 هـ.ق وارد اهواز شد و چند روزی در این شهر توقف نمود. بعداً در محل اقامت امام(ع) مسجدی به نام مسجدالرضا(ع) بنا گردید که علی‌ابن مهزیار وصیت کرد پس از مرگ او را در مسجد مذکور دفن کنند. در قسمت غربی بقعه وی و پیوسته به مقبره سالنی وجود دارد که احتمالاً همان مسجدی است که به آن اشاره شد.

شیر دنگ بافی | دیدنی های اهواز

دست زنان روستایی و عشایری، گنج این مردمان است. اینان زندگی را در تار و پود گلیم ها و شیردِنگها می بافند و به نمایش می گذارند، زندگی ای شاده، روحیه ای لطیف و عاطفه ای سرشار از نقش و نگارها و رنگهای شاد و سرزنده بافته هایشان پیداشت، نوارهای رنگارنگ و نقش دار شیردنگ نمایانگر مراسم شادی و سرور قوم بختیاری است. این مردم در جشن ها و عروسی ها بر سر سیاه چادرها و در خانه ها این نوارهای تزیینی را آویزان می کنند و به این ترتیب پیغام شادی خود را به میهمانان و آشنایان می رسانند. “شیردنگ” در اندازه های متفاوت و رنگهای زیا و جذاب بافته می شود. زن هنرمند، این نوارها را با بسم ا… شروع به بافتن می کند و امیدوار است که رشته ی شادی های هیچ کس گسسته و پاره نشود.