پیش بینی تداوم بارندگی در خوزستان تا هفته آینده

مدیرکل هواشناسی خوزستان از تداوم بارندگی در استان تا روز دوشنبه هفته آینده خبر داد.
به گزارش خوزستان خبر به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد سبزهزاری اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشههای پیشیابی هواشناسی، امروز استان خوزستان تحت تاثیر سامانه بارشی قرار میگیرد و این سامانه به تدریج تا روز دوشنبه در بیشتر مناطق استان به ویژه بخشهای شمالی، شمال شرقی، شرقی و ارتفاعات، سبب رگبار، رعد و برق و وزش باد متوسط تا نسبتا شدید به همراه تندبادهای لحظهای، احتمال ریزش تگرگ در نقاط مستعد و بارش برف در ارتفاعات استان خواهد شد.
وی افزود: شمال خلیج فارس نیز در این مدت به ویژه روز دوشنبه، مواج و امروز گاهی همراه با رگبار و رعد و برق خواهد بود.
سبزهزاری ادامه داد: از روز یکشنبه آینده به تدریج روند کاهش دما در استان خوزستان شروع خواهد شد و روزهای سهشنبه تا پنجشنبه به ویژه روز چهارشنبه، در بیشتر مناطق استان کاهش محسوس و در نیمه شمالی و بخشهای شرقی و شمالِ شرقی استان دماهای صفر و زیر صفر و یخزدگی سطح زمین مورد انتظار است.
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانهروز گذشته امیدیه با ۲۵ و ایذه با ۳.۵ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان خوزستان گزارش شدهاند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۲۴.۳ و ۱۱.۱ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.
خبرگزاری صدا و سیما | IRIB NEWS AGENCY