مواد لازم برای کباب لاپلو
- گوشت چرخکرده 200 گرم
- برنج 2 پیمانه
- پیاز 1 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
- ماست چکیده 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
- روغن 4 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی 1 عدد (دلخواه)
اطلاعات مواد مغذی
- 513کالری
- 23 گرمچربی
- 56 گرمکربوهیدرات
- 18 گرمپروتئین
طرز تهیه کباب لاپلو
مرحله اول:
گوشت چرخکرده را در کاسه ای بریزید. پیاز را رنده و به آن اضافه کنید.
مرحله دوم:
نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم ورز بدهید.
مرحله سوم:
یک قاشق ماست چکیده اضافه کنید و مجدداً هم بزنید. گوشت آماده شده را تا آماده شدن برنج در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.
مرحله چهارم:
برنج را پس از شست و شو، در یک قابلمه کوچک محتوی آب بریزید و روی شعله قرار دهید. بعد از 8-10 دقیقه که نیم پز شد (بسته به نوع برنج ممکن است زمان کمتر یا بیشتر هم باشد) آن را آبکش کنید.
مرحله پنجم:
کف قابلمه دو قاشق روغن بریزید. زعفران را هم اضافه کنید و قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید.
مرحله ششم:
گوشت را از یخچال خارج کنید و آن را به سه یا چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. یک لایه برنج کف قابلمه بریزید.
سپس یک قسمت از گوشت را بردارید و به شکل دایره روی برنج پهن کنید، طوری که با دیواره قابلمه فاصله داشته باشد.
دوباره برنج بریزید و این کار را به ترتیب لایه لایه ادامه دهید تا همه برنج ها و گوشت ها مصرف شوند و لایه رویی برنج باشد. روی هر لایه نصف قاشق هم روغن بریزید.
مرحله هفتم:
در آخر میتوانید یک عدد سیب زمینی را نازک هم حلقه حلقه کنید و روی برنج بچینید. در قابلمه را ببندید و بگذارید حدود 1 ساعت روی شعله خیلی کم بماند. بهتر است از شعله پخشکن استفاده کنید.
بعد از این مدت بگذارید کمی خنک شود. سپس کباب لاپلو را در دیس برگردانید. برش بزنید و همراه با گوجه سرخکرده و ماست سرو کنید.
نکته:
اگر دوست داشته باشید میتوانید روی هر لایه گوشت مقداری هم سماق بپاشید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
- مواد لازم : برنج, پیاز, زعفران, گوشت چرخکرده, ماس