مواد لازم برای بال مرغ کبابی با سس باربیکیو
- بال مرغ 500 گرم
- سس گوجه فرنگی تند 1/2 لیوان
- شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
- سرکه 1 قاشق غذاخوری
- سس سویا 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه بال مرغ کبابی با سس باربیکیو:
سس گوجه فرنگی تند ، شکر قهوه ای ، سرکه ، سس سویا ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
بال های مرغ را داخل کاسه ای بریزید. سپس سس باربیکیویی که آماده کرده اید را روی بال های مرغ بریزید و خوب مخلوط کنید ( چند قاشق از سس را برای تزیین بال ها کنار بگذارید ).
ته سینی فر را با آلمینیوم بپوشانید ( تماس مستقیم بال با سینی فر بدلیل وجود شکر موجب چسبندگی بال به سینی فر میشود ) و بال های مرغ آغشته به سس را داخل سینی فر و روی آلمینیوم قرار دهید.
سینی را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بال ها خوب کبابی و برشته شوند. سپس در ظرف بگذارید و مقداری سس باربیکیو روی آنها بریزید و سرو کنید ( بال مرغ را همیشه داغ سرو کنید ).
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, عصرانه, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
- مواد لازم : بال مرغ, سرکه, سس سویا, سس گوجه فرنگی