مواد لازم برای کباب مرغ و قارچ
- سینه مرغ 4 عدد
- قارچ 200 گرم
- پیاز 2 عدد
- فلفل دلمه ای یا کدو سبز 2 عدد
- روغن مایع 1/3 لیوان
- سیر 4 حبه
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق غذاخوری
- سرکه 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده مقداری
کباب مرغ و قارچ
طرز تهیه : سیر ، روغن مایع ، شکر ، نمک ، سرکه ، فلفل و مقداری جعفری را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود. سپس سینه مرغ خرد شده ، قارچ و فلفل دلمه ای یا کدو سبز حلقه شده را با سس مخلوط کنید.
مواد را داخل ظرف دربسته یا کیسه فریزر بگذارید و حداقل به مدت 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ( بهتر است 1 شب مواد داخل سس بمانند ).
پس از اینکه مواد خوب مزه دار شدند به سیخ بکشید و روی حرارت گاز یا با حرارت بالای فر کباب کنید ( اگر از سیخ چوبی استفاده میکنید 1 ساعت پیش از به سیخ کشیدن سیخ ها را در آب خیس دهید ).
در مدت زمان پخت سیخ ها را حرکت دهید تا تمام مواد به خوبی کباب شوند ، کباب آماده شده را به همان صورت داغ و همراه با برنج و چاشنی دلخواه سرو کنید.
- برای: 6 نفر
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
- مواد لازم : پیاز, جعفری, سرکه, سیر, شکر, فلفل دلمه ای, فلفل سیاه, قارچ, مرغ