کباب و کوفته

طرز تهیه کباب مرغ و قارچ

  • مواد لازم برای کباب مرغ و قارچ

    • سینه مرغ 4 عدد
    • قارچ 200 گرم
    • پیاز 2 عدد
    • فلفل دلمه ای یا کدو سبز 2 عدد
    • روغن مایع 1/3 لیوان
    • سیر 4 حبه
    • شکر 1 قاشق غذاخوری
    • نمک 1 قاشق غذاخوری
    • سرکه 2 قاشق غذاخوری
    • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
    • جعفری خرد شده مقداری

 

کباب مرغ و قارچ

 

طرز تهیه : سیر ، روغن مایع ، شکر ، نمک ، سرکه ، فلفل و مقداری جعفری را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود. سپس سینه مرغ خرد شده ، قارچ و فلفل دلمه ای یا کدو سبز حلقه شده را با سس مخلوط کنید.

 

مواد را داخل ظرف دربسته یا کیسه فریزر بگذارید و حداقل به مدت 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ( بهتر است 1 شب مواد داخل سس بمانند ).

 

پس از اینکه مواد خوب مزه دار شدند به سیخ بکشید و روی حرارت گاز یا با حرارت بالای فر کباب کنید ( اگر از سیخ چوبی استفاده میکنید 1 ساعت پیش از به سیخ کشیدن سیخ ها را در آب خیس دهید ).

 

در مدت زمان پخت سیخ ها را حرکت دهید تا تمام مواد به خوبی کباب شوند ، کباب آماده شده را به همان صورت داغ و همراه با برنج و چاشنی دلخواه سرو کنید.

  • برای: 6 نفر
  • وعده: شام, نهار
  • دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
  • مواد لازم : پیاز, جعفری, سرکه, سیر, شکر, فلفل دلمه ای, فلفل سیاه, قارچ, مرغ
امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.