طرز تهیه کوفته مرغ با سس تند

مواد لازم برای کوفته مرغ با سس تند
- سینه مرغ چرخ شده 500 گرم
- برنج پخته سرد 1 لیوان
- تخم مرغ درشت 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- کره 2 قاشق غذاخوری
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- آب مرغ 2 لیوان
- خامه ترش یا ماست 1/4 لیوان
- نمک و فلفل قرمز مقدار لازم
- جعفری برای تزیین
طرز تهیه کوفته مرغ با سس خامه تند:
پیاز رنده شده ، سینه مرغ چرخ شده ، برنج پخته سرد ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شده و چسبندگی مناسبی پیدا کنند.
داخل کاسه ای کمی آرد بریزید. سپس با دست از مایه کوفته بردارید و به صورت گرد کف دست تان حالت دهید و در ارد بغلطانید ، داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. کوفته ها را اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند سپس کناری قرار دهید تا کوفته ها سرد شوند.
داخل همان ماهیتابه ای که کوفته ها را سرخ کرده اید 2 قاشق غذاخوری کره بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. پس از اینکه کره ذوب شد 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود. سپس 2 لیوان آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
پس از اینکه سس غلیظ شد خامه ترش ، نمک و فلفل اضافه کنید ، مرتب هم بزنید تا سس خودش را بگیرید. سپس کوفته ها را اضافه کنید ، چند دقیقه صبر کنید تا کوفته ها گرم شوند ( دقت کنید که کوفته ها در زمان اضافه شدن به سس سرد باشند ) ؛ کوفته های آماده را در ظرف بریزید و با مقداری جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: افطار, شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
- مواد لازم : آب مرغ, آرد, برنج, پیاز, تخم مرغ, جعفری, خامه ترش, کره, مرغ