طرز پخت مارچوبه
اگر دوست دارید یک غذای خوب و خوشمزه با مارچوبه داشته باشید با ما همراه باشید. برای اینکه مارچوبه ترد و لذیذ شود به جای کره از سس وینگریت استفاده کنید. مارچوبه دارای مقدار زیادی ویتامین ک و فولات است. فولات موجود در مارچوبه باعث کاهش ناهنجاریهای مادرزادی در زمان بارداری میشود.
- زمان آماده سازی 10دقیقه
- زمان پخت 20دقیقه
- سرو برای 4نفر افزودن
مواد لازم
- 1 دسته مارچوبه
- 1 قاشق چایخوری کره
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 3 فنجان آب
طرز تهیه
- آب را در انتهای قابلمه بخار پز بر روی حرارت متوسط بریزید.
- نمک و کره را اضافه کنید و آب را به جوش آورید.
- انتهای خشک مارچوبه را ببرید.
- اگر مارچوبهها کلفت هستند با پوست کن سبزیجات، پوست مارچوبه را بکنید.
- مارچوبه را بر روی قابلمه بخارپز قرار دهید و صبر کنید تا ترد شود.(بسته به ضخامت 5 تا 10 دقیقه)
نکته: در صورت نداشتن قابلمه بخار پز، میتوانید از قابلمه درب دار استفاده کنید. فقط مدت زمان بیشتری برای پختن صبر کنید.