دسر

طرز پخت مارچوبه

طرز پخت مارچوبه

اگر دوست دارید یک غذای خوب و خوشمزه با مارچوبه داشته باشید با ما همراه باشید. برای اینکه مارچوبه ترد و لذیذ شود به جای کره از سس وینگریت استفاده کنید. مارچوبه دارای مقدار زیادی ویتامین ک و فولات است. فولات موجود در مارچوبه باعث کاهش ناهنجاری‌های مادرزادی در زمان بارداری می‌شود.

  •  زمان آماده سازی 10دقیقه
  • زمان پخت 20دقیقه
  • سرو برای 4نفر افزودن

مواد لازم

  • 1 دسته مارچوبه
  • 1 قاشق چایخوری کره
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 3 فنجان آب

طرز تهیه

  1. آب را در انتهای قابلمه بخار پز بر روی حرارت متوسط بریزید.
  2. نمک و کره را اضافه کنید و آب را به جوش آورید.
  3. انتهای خشک مارچوبه را ببرید.
  4. اگر مارچوبه‌ها کلفت هستند با پوست کن سبزیجات، پوست مارچوبه را بکنید.
  5. مارچوبه را بر روی قابلمه بخارپز قرار دهید و صبر کنید تا ترد شود.(بسته به ضخامت 5 تا 10 دقیقه)

نکته: در صورت نداشتن قابلمه بخار پز، می‌توانید از قابلمه درب دار استفاده کنید. فقط مدت زمان بیشتری برای پختن صبر کنید.

امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها