طرز تهیه لوکومادس بهترین دستور پخت سنتی ( دونات های یونانی ) ! آنها توپهای کوچک و شیرین عسل , سرخ و ترد هستند . از پرطرفدارترین در یونانی که کمی هم به بامیه ایرانی ها شباهت داره .
مواد لازم تهیه لوکومادس
- یک فنجان آب ولرم (۲۴۰ گرم )
- یک فنجان شیر ولرم (۲۴۰ گرم)
- ۱۵ گرم مخمر خشک فعال ( مایه خمیر )
- آرد ۳ و ۱ / ۴ فنجان (۴۵۰ گرم )
- ۲ قاشق چایخوری شکر
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- روغن زیتون ۴قاشق چایخوری
- روغن برای سرخ کردن
مواد برای چاشنی لوکومادس
- ۳ / ۴ پیمانه عسل (۳۵۰ گرم)
- پودر دارچین
- گردوی خرد شده
- برای سس شکلات
- دویست گرم شکلات تیره، خرد شده
- ۱۱۰ میلیلیتر آب
- ۷۵ گرم شکر
طرز تهیه و پخت لوکومادس
آمادهسازی این دستور پخت سنتی , با ساختن خمیر شروع میشود . در کاسه همزن , آب و مخمر را اضافه کنید .
با یک چنگال هم بزنید و چند دقیقه صبر کنید تا مخمر کاملا ً حل شود . در یک کاسه , بقیه مواد لازم را برای خمیر اضافه کنید . کاسه را با مقداری پلاستیک بپوشانید و بگذارید خمیر در جای گرم به مدت حداقل ۱ ساعت استراحت کند .
در یک ماهیتابه به اندازه متوسط روغن گیاهی ریخته میشود . روغن را تا رسیدن به حباب حرارت دهید . آزمایش کنید اگر روغن به اندازه کافی گرم باشد .
در حین سرخشده , از یک قاشق شیاردار برای هل دادن آنها به داخل روغن استفاده بکنید و آنها را به هر طرف بچرخانید تا قهوهای طلایی شوند.
وقتی این کار را انجام دادید , روی یک سینی بزرگ قرار دهید , عسل داغ و کمی گردوی خرد شده روی آن بریزید .اگر دوست داشتید کمی شکلات اضافه کنید یا بجای عسل سس شکلات بریزید.
توصیه برای پخت بهتر لوکومادس :
همیشه مخمر را در آب ولرم حل کنید و به خمیر اجازه دهید تا در محیط گرم عمل آید
فیلم دسر لوکومادس
[namasha id=”XS6HdSRr” responsive=”true”]
در نهایت شما دوستان خوب می توانید پخت خود را با عکس و اسم خود در زیر اضافه کنید.