دسر

طرز تهیه دسر لوکومادس غذای پرطفدار یونانی

طرز تهیه دسر لوکومادس غذای پرطفدار یونانی

این توپ های خمیری مملو از شهد به خوبی سرخ می شوند و معمولا هم با مغز و دارچین، تزئین می شوند. می توانید انواع شکلاتی آن را نیز میل کنید.

طرز تهیه لوکومادس بهترین دستور پخت سنتی ( دونات های یونانی ) ! آن‌ها توپ‌های کوچک و شیرین عسل , سرخ و ترد هستند . از پرطرفدارترین در یونانی که کمی هم به بامیه ایرانی ها شباهت داره .

مواد لازم تهیه لوکومادس

  • یک فنجان آب ولرم (۲۴۰ گرم )
  • یک فنجان شیر ولرم (۲۴۰ گرم)
  • ۱۵ گرم مخمر خشک فعال ( مایه خمیر )
  • آرد ۳ و ۱ / ۴ فنجان (۴۵۰ گرم )
  • ۲ قاشق چایخوری شکر
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • روغن زیتون  ۴قاشق چایخوری
  • روغن برای سرخ کردن

مواد برای چاشنی لوکومادس

  • ۳ / ۴ پیمانه عسل (۳۵۰ گرم)
  • پودر دارچین
  • گردوی خرد شده
  • برای سس شکلات
  • دویست گرم شکلات تیره، خرد شده
  • ۱۱۰ میلی‌لیتر آب
  • ۷۵ گرم شکر

طرز تهیه و پخت لوکومادس

آماده‌سازی این دستور پخت سنتی , با ساختن خمیر شروع می‌شود . در کاسه همزن , آب و مخمر را اضافه کنید .

با یک چنگال هم بزنید و چند دقیقه صبر کنید تا مخمر کاملا ً حل شود . در یک کاسه , بقیه مواد لازم را برای خمیر اضافه کنید . کاسه را با مقداری پلاستیک بپوشانید و بگذارید خمیر در جای گرم به مدت حداقل ۱ ساعت استراحت کند .


در یک ماهی‌تابه به اندازه متوسط روغن گیاهی ریخته می‌شود . روغن را تا رسیدن به حباب حرارت دهید . آزمایش کنید اگر روغن به اندازه کافی گرم باشد .


در حین سرخ‌شده , از یک قاشق شیاردار برای هل دادن آن‌ها به داخل روغن استفاده بکنید و آن‌ها را به هر طرف بچرخانید تا قهوه‌ای طلایی شوند.


وقتی این کار را انجام دادید , روی یک سینی بزرگ قرار دهید , عسل داغ و کمی گردوی خرد شده روی آن بریزید .اگر دوست داشتید کمی شکلات اضافه کنید یا بجای عسل سس شکلات بریزید.

توصیه برای پخت بهتر لوکومادس :

همیشه مخمر را در آب ولرم حل کنید و به خمیر اجازه دهید تا در محیط گرم عمل آید

فیلم دسر لوکومادس

[namasha id=”XS6HdSRr” responsive=”true”]

 

در نهایت شما دوستان خوب می توانید پخت خود را با عکس و اسم خود در زیر اضافه کنید.

 

 

امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها