دستور پخت چیکن استراگانف آموزش امروز خوزستان خبر در بخش آموزش آشپزی است که ما به شما یاد خواهیم داد.
مواد لازم :
- ۴ نفر
- ۱٫۲ سینه کامل مرغ
- ۱٫۲ کیلو قارچ
- ۱ عدد متوسط پیاز
- نمک و فلفل و روغن به اندازه لازم
سس بشامل:
- ۲ لیوان شیر
- ۱ ق غ آرد
- ۱ ق غ کره
مراحل طی کردن دستور پخت چیکن استراگانف
- ۳۰ دقیقه
یک عدد پیاز متوسط رو خرد میکنیم و کمی تفت میدیم، سینه ی مرغ رو به صورت خلالی یا تیکه های قیمه ای خرد میکنیم و به پیاز اضافه می کنیم.نمک و فلفل میزنیم.
![](https://khuzestankhabar.ir/wp-content/uploads/2019/10/دستور-پخت-چیکن-استراگانف-10.jpg)
وقتی مرغها به اندازه کافی سرخ شدند و رنگشون سفید شد، قارچ را خرد کرده و به مرغ و پیاز، اضافه میکنیم.در ظرف را میذاریم تا مرغ و قارچ با آبی که دارن بپزن.
![](https://khuzestankhabar.ir/wp-content/uploads/2019/10/دستور-پخت-چیکن-استراگانف-11.jpg)
بعد از پخت مرغ و قارچ
![](https://khuzestankhabar.ir/wp-content/uploads/2019/10/دستور-پخت-چیکن-استراگانف-1.jpg)
بعد باید سس بشامل رو درست کرد
طرز تهیه سس بشامل::
🔸️یک قاشق غذاخوری کره رو در یک قابلمه ی کوچک بریزید و بذارید روی حرارت تا باز بشه.بعد یک قاشق غذاخوری سر پر آرد هم بریزید و یکم تفت بدید تا خامی نداشته باشه.. شیر، نمک فلفل اضافه میکنیم و بهم بزنید تا به سفتی فرنی بشه. در آخر ۲ ق خامه هم میتونید اضافه کنید…من اضافه نکردم🔸️
![](https://khuzestankhabar.ir/wp-content/uploads/2019/10/دستور-پخت-چیکن-استراگانف-2.jpg)
شیر به آرد تفت داده شده اضافه کردم و صبر میکنیم به غلظت فرنی برسه.
![](https://khuzestankhabar.ir/wp-content/uploads/2019/10/دستور-پخت-چیکن-استراگانف-3.jpg)
سس بشامل رو به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. کمی روی حرارت میگذاریم تا مواد به خورد هم برن بعد توی ظرف سرو کشیده و سیب زمینی خلالی سرخ شده را روی مواد یا دور آن میریزیم.
![](https://khuzestankhabar.ir/wp-content/uploads/2019/10/دستور-پخت-چیکن-استراگانف-4.jpg)
غلظت سس
![](https://khuzestankhabar.ir/wp-content/uploads/2019/10/دستور-پخت-چیکن-استراگانف-5.jpg)
بعد از سرو و اضافه کردن سیب زمینی😋😉
![](https://khuzestankhabar.ir/wp-content/uploads/2019/10/دستور-پخت-چیکن-استراگانف-6.jpg)
سیب زمینی هم با رنده درشت، رنده کردم. گذاشتم یک ساعت تو آب سرد بمونه.تا نشاسته سیب زمینی از بین بره. بعد ریختم داخل سبد تا کاملا آبش گرفته بشه و روی پارچه تمیز خشک کردم و بعد در روغن غوطه ور سرخ کردم. سیب زمینی رو کم کم داخل روغن بریزد تا به هم نچسبه.
![](https://khuzestankhabar.ir/wp-content/uploads/2019/10/دستور-پخت-چیکن-استراگانف-7.jpg)
نوش جان😋😉
![](https://khuzestankhabar.ir/wp-content/uploads/2019/10/دستور-پخت-چیکن-استراگانف-8.jpg)