فست فود

دستور پخت چیکن استراگانف

دستور پخت چیکن استراگانف آموزش امروز خوزستان خبر در بخش آموزش آشپزی است که ما به شما یاد خواهیم داد.

 

مواد لازم :

  • ۴ نفر
  • ۱٫۲ سینه کامل مرغ
  • ۱٫۲ کیلو قارچ
  • ۱ عدد متوسط پیاز
  • نمک و فلفل و روغن به اندازه لازم
  • سس بشامل:

  • ۲ لیوان شیر
  • ۱ ق غ آرد
  • ۱ ق غ کره

مراحل طی کردن دستور پخت چیکن استراگانف

  • ۳۰ دقیقه

 یک عدد پیاز متوسط رو خرد میکنیم و کمی تفت میدیم، سینه ی مرغ رو به صورت خلالی یا تیکه های قیمه ای خرد میکنیم و به پیاز اضافه می کنیم.نمک و فلفل میزنیم.

وقتی مرغها به اندازه کافی سرخ شدند و رنگشون سفید شد، قارچ را خرد کرده و به مرغ و پیاز، اضافه میکنیم.در ظرف را میذاریم تا مرغ و قارچ با آبی که دارن بپزن.

بعد از پخت مرغ و قارچ

بعد باید سس بشامل رو درست کرد
طرز تهیه سس بشامل::
🔸️یک قاشق غذاخوری کره رو در یک قابلمه ی کوچک بریزید و بذارید روی حرارت تا باز بشه.بعد یک قاشق غذاخوری سر پر آرد هم بریزید و یکم تفت بدید تا خامی نداشته باشه.. شیر، نمک فلفل اضافه میکنیم و بهم بزنید تا به سفتی فرنی بشه. در آخر ۲ ق خامه هم میتونید اضافه کنید…من اضافه نکردم🔸️

شیر به آرد تفت داده شده اضافه کردم و صبر میکنیم به غلظت فرنی برسه.

سس بشامل رو به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. کمی روی حرارت میگذاریم تا مواد به خورد هم برن بعد توی ظرف سرو کشیده و سیب زمینی خلالی سرخ شده را روی مواد یا دور آن میریزیم.

غلظت سس

بعد از سرو و اضافه کردن سیب زمینی😋😉

سیب زمینی هم با رنده درشت، رنده کردم. گذاشتم یک ساعت تو آب سرد بمونه.تا نشاسته سیب زمینی از بین بره. بعد ریختم داخل سبد تا کاملا آبش گرفته بشه و روی پارچه تمیز خشک کردم و بعد در روغن غوطه ور سرخ کردم. سیب زمینی رو کم کم داخل روغن بریزد تا به هم نچسبه.

نوش جان😋😉

 

 

این مطلب یعنی دستور پخت چیکن استراگانف توسط سمیرا عرب تهیه و قرار داده شده است.پیج اینستاگرام ایشان در زیر قرار دارد.

@samira_a61ashpazi
امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها