فست فود

دستور پخت چیکن استراگانف

دستور پخت چیکن استراگانف آموزش امروز خوزستان خبر در بخش آموزش آشپزی است که ما به شما یاد خواهیم داد.

 

مواد لازم :

  • ۴ نفر
  • ۱٫۲ سینه کامل مرغ
  • ۱٫۲ کیلو قارچ
  • ۱ عدد متوسط پیاز
  • نمک و فلفل و روغن به اندازه لازم
  • سس بشامل:

  • ۲ لیوان شیر
  • ۱ ق غ آرد
  • ۱ ق غ کره

مراحل طی کردن دستور پخت چیکن استراگانف

  • ۳۰ دقیقه

 یک عدد پیاز متوسط رو خرد میکنیم و کمی تفت میدیم، سینه ی مرغ رو به صورت خلالی یا تیکه های قیمه ای خرد میکنیم و به پیاز اضافه می کنیم.نمک و فلفل میزنیم.

وقتی مرغها به اندازه کافی سرخ شدند و رنگشون سفید شد، قارچ را خرد کرده و به مرغ و پیاز، اضافه میکنیم.در ظرف را میذاریم تا مرغ و قارچ با آبی که دارن بپزن.

بعد از پخت مرغ و قارچ

بعد باید سس بشامل رو درست کرد
طرز تهیه سس بشامل::
?️یک قاشق غذاخوری کره رو در یک قابلمه ی کوچک بریزید و بذارید روی حرارت تا باز بشه.بعد یک قاشق غذاخوری سر پر آرد هم بریزید و یکم تفت بدید تا خامی نداشته باشه.. شیر، نمک فلفل اضافه میکنیم و بهم بزنید تا به سفتی فرنی بشه. در آخر ۲ ق خامه هم میتونید اضافه کنید…من اضافه نکردم?️

شیر به آرد تفت داده شده اضافه کردم و صبر میکنیم به غلظت فرنی برسه.

سس بشامل رو به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. کمی روی حرارت میگذاریم تا مواد به خورد هم برن بعد توی ظرف سرو کشیده و سیب زمینی خلالی سرخ شده را روی مواد یا دور آن میریزیم.

غلظت سس

بعد از سرو و اضافه کردن سیب زمینی??

سیب زمینی هم با رنده درشت، رنده کردم. گذاشتم یک ساعت تو آب سرد بمونه.تا نشاسته سیب زمینی از بین بره. بعد ریختم داخل سبد تا کاملا آبش گرفته بشه و روی پارچه تمیز خشک کردم و بعد در روغن غوطه ور سرخ کردم. سیب زمینی رو کم کم داخل روغن بریزد تا به هم نچسبه.

نوش جان??

 

 

این مطلب یعنی دستور پخت چیکن استراگانف توسط سمیرا عرب تهیه و قرار داده شده است.پیج اینستاگرام ایشان در زیر قرار دارد.

@samira_a61ashpazi
امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها