فست فود

دستور پخت بورک به صورت حرفه ای و زبان ساده

دستور پخت بورک به صورت حرفه ای و زبان ساده

چشیدن طعم و مزه غذا‌های سنتی کشور‌های دیگر برای بسیاری از افراد هیجان انگیز و جالب است چه برسد به ین که آن‌ها خودشان اقدام به درست کردن چنین غذا‌هایی کنند که این سبب دو چندان شدن این حس خوب می‌شود.

خوزستان خبر قصد دارد تا در این مطلب طرز تهیه انواع بورک را به شما آموزش دهد تا شما هم لذت طعم این پیش غذای خوشمزه را زیر دندانتان حس کنید، پس با ما همراه باشید.

بورک چیست؟

بورک یکی از معروف‌ترین میان وعده‌ها در بین مردم کشور ترکیه است.

بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه!

بسته به زمانی که می‌خواهید بورک درست کنید، مواد مورد علاقه‌ای را در این خمیر می‌پیچانید و در روغن سرخ و یا در فر پخت می‌کنید.

مثلا مردم ترکیه عادت دارند که برای صبحانه یا عصرانه در خمیر یوفکا پنیر و سبزیجات و زیتون منطقه اژه (سواحل دریای اژه) بپیچانند و یا برای نهار در آن کالباس، گوجه، زیتون، سبزیجات، پنیر، فلفل دلمه‌ای و… بگذارند.

همچنین گوشت چرخ کرده گوساله، گوشت مرغ، اسفناج، قارچ، تخم مرغ و … از جمله مواد غذایی هستند که برای تهیه بورک از آن‌ها استفاده می‌شود.

بورک غذایی بسیار ساده و مقوی است و بسته به سلیقه و وقت خود می‌توانید آن را برای مهمانی‌های شبانه و خودمانی تهیه کنید.

می‌توانید برای صبحانه یا عصرانه پنیر و سبزیجات را در خمیر یوفکا پیچیده و در روغن سرخ کنید و یا در فر بپزید.

برای مواد میانی بورک می‌توانید از گوشت چرخ کرده، کالباس، سوسیس، گوجه، زیتون، فلفل دلمه ای، اسفناج، قارچ و … استفاده کنید.

تهیه خمیر بورک قسمت مهم و اصلی این دستور غذایی است. خمیر باید به خوبی ورز داده شود تا هوای داخل آن کاملا خارج شود.

طرز تهیه بورک با سیب زمینی:

مواد لازم

خمیر یوفکا مقدار لازم
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون مقداری
پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

سیب زمینی‌ها را بپزید، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.

سپس سیب زمینی‌ها پخته را ریز خرد کنید (یا رنده کنید) و به پیاز اضافه نمائید، کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.

پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیر‌ها را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید.

خمیر‌ها را به نوبت باز کنید و روی خمیر‌ها کمی زرده بمالید سپس مقداری از مخلوط آماده داخل خمیر بریزید، لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبه‌های خمیر کمی زرده تخم مرغ بزنید (زرده تخم مرغ مانند چسب عمل میکند).

کف سینی را چرب کنید سپس خمیر‌های آماده را کف قالب بچینید، سینی را درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید، پس از آماده شدن بورک‌ها را به همراه سس دلخواه سرو نمائید.‌

می‌توانید درون ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و دو طرف بورک‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.

طرز تهیه بورک گوشت و کشمش

مواد لازم

آرد: ۴ پیمانه
تخم مرغ: یک عدد

(1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها