ترشی

ترشی لیته انبه

مواد لازم ترشی لیته انبه

•    دو عدد انبه درشت

•    يك بسته تمر هندي

•    يك پيمانه سركه

•    يك قاشق چايخوری فلفل قرمز دارچين

•    دو قاشق مرباخوري سياه دانه

•    دو قاشق غذاخوري تخم گشنيز آسياب شده

•    نمک

طرز تهيه  ترشی لیته انبه

1.    ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا مي‌كنيم. تمر هندي را در سركه حل كرده و از صافي رد مي‌كنيم.

2.     سپس انبه و مخلوط سركه و تمرهندي را درون مخلوط‌كن مي‌ريزيم. خوب كه مخلوط شد فلفل، نمك، سياه‌دانه، دارچين و تخم گشنيز را به آن اضافه كرده درون شيشه مي‌ريزيم.

3.    در شيشه را محكم بسته و درون يخچال مي‌گذاريم تا ترشي آماده شود. اين ترشي را بلافاصله بعد از درست كردن هم مي‌شود استفاده كرد ولي بهتر است تا يك هفته در يخچال بماند و بعد مصرف شود.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *