پیتزا و خمیر پیتزا

طرز تهیه پیتزا مینی خانگی در قالب جدید

آموزش پیتزا مینی خانگی 

پیتزا همیشه فست فودی دوست داشتنی در نزدمردم کشورمان است و مردم ایران چه خانگی و چه رستورانی از پیتزا زیاد استفاده میکنند اما ما این بار قالبی جدید از پیتزا را برای شما آماده کردیم در ادامه با مطلب طرز تهیه پیتزا مینی خانگی در قالب جدید در خوزستان خبر همراه شوید.

مینی پیتزا از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که ما، دستور پخت این غذا را برایتان تدارک دیده ایم. برای تهیه ی آن از قالب کاپ کیک و خمیری که بصورت خانگی و یا از بیرون تهیه شده استفاده می کنیم.

 طرز تهیه:

1- فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود. قالب شش تایی کاپ کیک را با روغن زیتون چرب کنید. روی یک سطحی که آردپاشی شده است، هر خمیر را با وردنه به دایره هایی با دور ۱۵۵ سانتی متر تبدیل کنید. هر خمیر را داخل قالب فشار دهید تا به ته و اطراف قالب بچسبد. روی آن نمک و فلفل بپاشید.
2- روی هر قالب ۱ قاشق چایخوری پنیر و ۱ قایق چایخوری گوجه فرنگی (تکه شده) بریزید. در این مرحله می توانید هر مادۀ غذایی دلخواهتان را اضافه کنید و سپس روی آن دوباره پنیر و گوجه را اضافه کنید. قالب ها را حدود ۱۲۲ دقیقه داخل فر بگذارید تا پیتزاها طلایی و ترد شوند. بعد از بیرون آوردن از فر، ۲ دقیقه صبر کنید سپس پیتزاها را از قالب جدا کنید.

نکاتی در رابطه با این دستورالعمل :

1- قالب های کاپ کیک استاندارد معمولاً ۶ تایی یا ۱۲ تایی هستند. اگر میخواهید ۶ پیتزا را در قالب های ۱۲ تایی درست کنید، بین آن ها فضای خالی بگذارید. قالب های نچسب راحت تر هستند اما لزوماً مورد نیاز نیستند. قالب های نازک معمولاً موجب سوختن می شوند.
2- برای چرب کردن قالب ها از روغن زیتون ارگانیک استفاده کنید ، محصولات ارگانیک سلامت غذایی بیشتری دارند.
امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها