پیتزا و خمیر پیتزا

پیتزا مارگاریتا

مواد لازم:

  • یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده
  • یه قاشق سوپ خوری ریحان تازه خرد شده
  • ۲ حبه سیر ریز خرد شده
  • ۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ بسته پنیر پیتزا ورقه شده ۴۰۰ گرمی
  • ۱ بسته خمیر پیتزا
  • به میزان دلخواه برگ تازه ریحان

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا :

فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید . خمیر پیتزا را در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک ، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید.

برای تهیه سس ؛ گوجه فرنگیهای پخته شده ، ریحان خرد شده ، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیر بریزید. پیتزاها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید . سپس آنها را از فر خارج کرده ، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید ، دوباره پیتزاها را به مدت ۱۰ تا ۱۳ دقیقه در فر قرار دهید . سپس آنها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده ، برش بزنید و سرو نمایید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *