مواد لازم برای آبگوشت بزباش
برای 6 نفر :
- گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان 750 گرم
- تره و جعفرى و کمى شنبلیله نیم کیلو
- لوبیاى قرمز یا چشم بلبلى 150 گرم
- لیمو عمانى 4 تا 5 عدد
- روغن 3 تا 4 قاشق غذاخورى
- پیاز متوسط یک عدد متوسط
- سیب زمینی 6-5 عدد متوسط
- نمک و فلفل به مقدار کافى
- زرد چوبه 1 قاشق مرباخورى
روش تهیه آبگوشت بزباش
سبزی ها را خرد می کنیم . گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم و همراه با لوبیا ، پیاز خرد شده و 5 تا 6 لیوان آب در قابلمه یا زودپز می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا گوشت کمی بپزد. بعد هسته هاى لیمو عمانی را درآورده و داخل قابلمه می ریزیم . سپس سبزى های خرد شده را با روغن، کمى سرخ می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا گوشت کاملا بپزد. در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینى را پوست گرفته و با کمى نمک ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم.