مواد لازم برای خورش به آلو با مرغ
- سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم
- به 1 عدد
- آلو بخارا 20 عدد
- پیاز 1 عدد
- نمک، فلفل و زعفران به میزان دلخواه
طرز تهیه خورش به آلو با مرغ
به را بشویید و مکعبی خرد کنید. نیازی به گرفتن پوست به نیست. پیاز را نیز پوست بکنید و ریز خرد کنید. سینه مرغ را به قطعات دلخواه برش بزنید.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را داخل آن بریزید و تکه های مرغ را چند دقیقه در کره سرخ کنید. نیازی نیست که مرغ ها زیادی سرخ و برشته شوند. در حدی که رنگشان عوض بشود وطعم کره به خود بگیرند کافیست.
سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. زعفران دم کرده و «به » خرد شده را به خورش اضافه کنید. با کمی نمک و فلفل خورش به را مزه دار کنید. 2 فنجان آب روی مرغ ها بریزید. درب ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید غذا به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد و آب آن تبخیر شود.
پس از این مدت، آلوها را به خورش اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر خورش را بپزید تا جا بیفتد. خورش به آلو با مرغ را در ظرف مناسب بکشید و همراه با برنج نوش جان کنید.
نکته: اگر آلوهایی که استفاده کنید خشک و سفت هستند آنها را از قبل در آب بخیسانید تا خورش لعاب بیشتری پیدا کند و خوشمزه تر شود.
علاوه بر گوشت به، دانه به نیز برای التهابهای دستگاه گوارش و مخاطها، سرفههای خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا بسیار مفید است. ولی مراقب باشید از جویدن و بلعیدن بهدانه بپرهیزید زیرا بهدانه، حاوی یک ماده سمی است که برای بدن مضر است.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه