مواد لازم برای خورشت اناربیج
- گردو 200 گرم
- پیاز کوچک 1 عدد
- سیر 2 حبه درشت
- سبزی (تره ،جعفری، گشنیز ،نعنا) 200 گرم
- رب انار 50 گرم
- آب انار ترش 1 عدد انار
- روغن ، نمک و فلفل به میزان لازم
- مرغ دوتکه
- برنج 300 گرم
اطلاعات مواد مغذی
- 400کالری
طرز تهیه خورشت اناربیج با کته
ابتدا، گردو را آسیاب کنید یا آن را چرخ کنید و داخل قابلمه با 4/1 فنجان روغن تفت دهید (فقط در حدی که بوی خامی گردو گرفته شود) به آن پیاز ریز شده اضافه کنید و تفت دهید. سپس، آب را تا حدی که روی گردو را بگیرد اضافه کنید و بگذارید بپزد.
آب گردو که جمع شد یعنی گردو پخته است. رب انار، آب انار و 2 لیوان آب را به گردو اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد
سبزی را خرد کنید و با نصف فنجان روغن خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. سیر را له کرده و به سبزی اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سبزی را به قابلمه حاوی گردو اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد و روغن گردو در بیاید. سپس مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید 40 دقیقه دیگر هم بپزد.
برای درست کردن کته، برنج را بشویید . دو برابر وزن آن آب، به ازای هر یک کیلو برنج 1 قاشق مربا خوری نمک و نصف فنجان روغن اضافه کنید و نیم ساعت خیس کنید. سپس، قابلمه را روی شعله زیاد قرار دهید تا آب آن تمام شود. بعد، در آن را بگذارید و با حرارت کم آن را کته کنید.
نکته: برای تهیه این خورشت کمی صبر و حوصله لازم است تا خوب جا بیفتند .در صورت تمایل، میتوانید یک قاشق مرباخوری شکر به خورشت اضافه کنید تا طعم آن ملس شود. میزان نمک و روغن برنج را به مقدار دلخواه انتخاب کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, نهار