مواد لازم برای خورشت مرغ
- ران مرغ 2 عدد
- پیاز متوسط 2 عدد
- سیب زمینی بزرگ 1 عدد
- هویج بزرگ 1 عدد
- روغن سرخکردنی 3 قاشق غذاخوری
- زردچوبه 2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
اطلاعات مواد مغذی
- 250کالری
- 15 گرمچربی
- 20 گرمکربوهیدرات
- 9 گرمپروتئین
- 46 میلی گرمکلسترول
طرز تهیه خورشت مرغ:
ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید. روغن را کف تابه بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا کمی داغ شود. سپس روغن را اضافه کنید و تفت بدهید تا شفاف شود.
وقتی پیاز شفاف شد 2 قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید.2-3 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
حال ران های مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف را 5-7 دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ شود. در این مدت هویج را حلقه حلقه کنید و سیب زمینی را هم به صورت نگینی خرد کنید.
وقتی مرغ طلایی رنگ شد سیب زمینی نگینی و هویج حلقه شده را به تابه اضافه کنید.
رب را هم داخل تابه بریزید و یکی دو دقیقه تفت بدهید تا خوش رنگ شود. سپس دو لیوان آب روی مرغ و مخلفات بریزید و به مقدار کافی نمک و فلفل بزنید. درب تابه را ببندید و بگذارید خورشت مرغ 40-50 دقیقه روی شعله ملایم بماند و جا بیافتد.
برنج را که از یک ساعت قبل خیس کرده اید به صورت دمی یا آبکش آماده کنید. پلو را با زعفران و زرشک تزیین کنید و سپس چلو خورشت مرغ جا افتاده خوشمزه سرو کنید. نوش جان!
نکته ها:
اگر دوست دارید خورش مرغ آب بیشتری داشته باشد به جای 2 لیوان آب از 3 لیوان استفاده کنید. و وقتی مرغ پخت و آب مرغ به غلظت دلخواه رسید شعله را خاموش کنید.
برای خوش رنگ تر شدن مرغ و عطر بهتر خورش میتوانید موقع اضافه کردن ران ها دو طرف آنها کمی زعفران بمالید.
- برای: 2-4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, نهار