مواد لازم برای فسنجان مجلسی
- سینه مرغ 2 عدد
- گردوی چرخ شده 500 گرم
- آب انار 1/2 پیمانه
- رب انار 1 قاشق غذاخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- نمک 2 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده به میزان لازم
اطلاعات مواد مغذی
- 966کالری
- 83 گرمچربی
- 21 گرمکربوهیدرات
- 46 گرمپروتئین
طرز تهیه فسنجان مجلسی
مرحله اول:
گردوها را به خوبی چرخ کنید. گردوی چرخ شده را درون قابلمه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید. دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید.
مرحله دوم:
هر چند دقیقه کمی آب سرد اضافه کنید تا روغن پس دهد (در مجموع حدود دو پیمانه).
مرحله سوم:
پس از دو الی سه ساعت نمک و سپس زردچوبه را اضافه کنید.
مرحله چهارم:
در صورت تمایل در این مرحله کمی هم آب انار اضافه کنید. پس از آن رب انار را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
مرحله پنجم:
پس از سه چهار ساعت مرغ را اضافه کنید. در صورت نیاز باز هم کمی آب سرد اضافه کنید و اجازه بدهید خورشت جا بیفتد.
مرحله ششم:
در نهایت زعفران را اضافه کنید و بگذارید چند غل دیگر بخورد.
فسنجان مجلسی شما آماده است. میتوانید برای تزیین، فیله های مرغ را رول کنید و با خلال دندان فیکس کنید. سپس آنها را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن خلال دندان را خارج کنید و روی خورشت فسنجان را با فیله مرغ و دانه های انار تزیین کنید.
نکته ها:
1- اگر تمایل دارید فسنجان ترش تری داشته باشید می توانید از رب انار بیشتری استفاده کنید. البته درجه ترش بودت رب انار هم بستگی به سلیقه شما دارد.
2- پختن فسنجان بسیار آسان است اما به صبر و حوصله احتیاج دارد تا به خوبی جابیفتد و به خورشتی فوق العاده تبدیل شود. حتما از آب سرد استفاده کنید و آن را کم کم به خورشت اضافه نمایید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه