مواد لازم برای خورشت فسنجان با مرغ
- مرغ 5-6 تکه
- پیاز متوسط 1 عدد
- گردوی ساییده 400 گرم
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
- رب انار 2-3 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران به مقدار لازم
اطلاعات مواد مغذی
- 897کالری
- 73 گرمچربی
- 19 گرمکربوهیدرات
- 43 گرمپروتئین
.
طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ
مرحله اول
ابتدا مرغ ها را با مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران طعم دار و در روغن سرخ کنید.
مرحله دوم
پیاز را رنده کنید و در روغن تفت بدهید. میتوانید کمی آرد برنج هم در این مرحله اضافه کنید و همراه پیاز تفت بدهید تا خورشت لعاب دار تری داشته باشید.
مرحله سوم
بعد گردوی ساییده را اضافه کنید. برای خوش رنگ تر شدن کمی رب گوجه بریزید. رب انار را هم اضافه کنید (به هر اندازه ای که میخواهید خورشت ترش باشد). بعد کمی تفت بدهید در حدی که بوی خامی رب گرفته شود. اما زیاد تفت ندهید و مراقب باشید گردو نسوزد.
مرحله چهارم
حال، آب سرد سرد را به مواد اضافه کنید و بگذارید جوش بیاد. شعله را کم کنید تا خورشت به آرامی بپزد.
مرحله پنجم
بعد از حدود ۱ ساعت و نیم پختن و لعاب دار شدن فسنجان، در صورت تمایل چند عدد آلو بخارا اضافه کنید. بعد مرغ های سرخ شده را به خورشت اضافه کنید تا مرغ ها بپزد و خورشت جا بیافتد. در آخر کمی آب سرد روی خورشت بپاشید تا روغن بیاندازد.
خورشت فسنجون با مرغ شما آماده است. آن را همراه با زیتون پرورده، پلو و مخلفات دلخواه سرو کنید.
نظرات خود را از طریق بخش «دیدگاه» در بالا با ما در میان بگذارید و به ما بگویید کدام دستور تهیه فسنجان را بیشتر پسندیدید.