مواد لازم برای خورش انار دانه
- مرغ کامل 1 عدد
- پاپریکا 1 قاشق چایخوری
- پیاز خرد شده 2 عدد
- سیر رنده شده 4 حبه
- رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
- رب انار 4 قاشق غذاخوری
- آب انار 2 لیوان
- دانه انار مقداری
- گشنیز تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 1 یا 2 قاشق غذاخوری
- روغن کمی
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
اطلاعات مواد مغذی
- کالری
- چربی
- کربوهیدرات
- 479پروتئین
طرز تهیه خورش انار دانه
ابتدا مرغ را بشویید و به قطعات دلخواه برش بزنید و با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید. روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانیکه روغن داغ شد مرغها را داخل قابلمه قرار دهید و به مدت 8 دقیقه در روغن سرخ کنید. سپس تکه های مرغ را خارج کنید و کنار بگذارید.
قابلمه ای را روی حرارت ملایم گذاشته و پیازها را با کمی روغن به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا زمانیکه پیازها نرم شوند. سپس سیر رنده شده،گشنیز خرد شده،دانه های انار نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید( می توانید کمی دانه انار برای تزئین و سرو غذا نگهدارید).
رب گوجه فرنگی، رب انار و آب انار را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. زمانیکه مایع بجوش آمد مرغ ها را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغها به مدت 45 الی ا ساعت بپزند و خورش جا بیفتد. زمانیکه مرغ ها کاملا پختند و سس خورش غلیظ شد خورش آماده سرو است. خورش را با دانه های تازه انار تزئین کنید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید.
نکته : اگر اناری که استفاده می کنید خیلی ترش است می توانید 1 قاشق غذاخوری شکر به خورش اضافه کنید تا طعمی ملس داشته باشید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, نهار