خورشت

طرز تهیه خورش مسمای مرغ و آلو

  • مواد لازم برای خورش مسمای مرغ و آلو

    • مرغ نیم کیلو
    • شکر 1 قاشق
    • آلو بخارا 20 تا 25 عدد
    • پیاز متوسط 2 عدد
    • دارچین 1 قاشق چایخوری
    • زعفران حل شده 1 استکان
    • روغن به میزان لازم
    • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

 طرز تهیه خورش مسما مرغ و آلو 

آلوها را 2 ساعت قبل از شروع به آشپزی خیس کنید.

 

پیازها را بسیار ریز و به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را در آن تفت دهید تا کمی نرم شوند. مرغ را اضافه کنید و همراه با پیاز تفت دهید. هنگامی که رنگ مرغها از خامی برگشت، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید. سپس زعفران را افزوده و هم بزنید.

 

وقتی مواد خوب با مرغ آمیخته شدند، 1 و 1/2 لیوان آب جوش روی مرغ بریزید و اجازه دهید تا خوب بجوشد. آلوها را در مرغ بریزید و حرارت را بسیار کم کنید تا خورش خوب جا بیفتد. 2 یا 3 ساعت برای جا افتادن وقت لازم است. پس از این مدت دارچین و یک قاشق شکر را اضافه کنید و خورش را هم بزنید. کمی بعد زیر قابلمه را خاموش کنید.

 

نکته: این خورش به هیچ عنوان به رب گوجه فرنگی نیاز ندارد و ادویه اصلی آن زعفران و دارچین است.

 

  • برای: 2 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • وعده: شام, نهار
(1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها