مواد لازم برای خورش مسمای مرغ و آلو
- مرغ نیم کیلو
- شکر 1 قاشق
- آلو بخارا 20 تا 25 عدد
- پیاز متوسط 2 عدد
- دارچین 1 قاشق چایخوری
- زعفران حل شده 1 استکان
- روغن به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه خورش مسما مرغ و آلو
آلوها را 2 ساعت قبل از شروع به آشپزی خیس کنید.
پیازها را بسیار ریز و به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را در آن تفت دهید تا کمی نرم شوند. مرغ را اضافه کنید و همراه با پیاز تفت دهید. هنگامی که رنگ مرغها از خامی برگشت، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید. سپس زعفران را افزوده و هم بزنید.
وقتی مواد خوب با مرغ آمیخته شدند، 1 و 1/2 لیوان آب جوش روی مرغ بریزید و اجازه دهید تا خوب بجوشد. آلوها را در مرغ بریزید و حرارت را بسیار کم کنید تا خورش خوب جا بیفتد. 2 یا 3 ساعت برای جا افتادن وقت لازم است. پس از این مدت دارچین و یک قاشق شکر را اضافه کنید و خورش را هم بزنید. کمی بعد زیر قابلمه را خاموش کنید.
نکته: این خورش به هیچ عنوان به رب گوجه فرنگی نیاز ندارد و ادویه اصلی آن زعفران و دارچین است.
- برای: 2 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, نهار