• مواد لازم برای خورش سیب و آلو قیسی

    • گوشت خورشتی 200 گرم
    • سیب متوسط 3 عدد
    • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    • آلو قیسی 1 لیوان
    • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
    • آرد 2 قاشق غذاخوری
    • دارچین 1 قاشق چایخوری
    • شکر 2 قاشق غذاخوری
    • پیاز 1 عدد
    • سیر 2 حبه
    • پودر هل 1/3 قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش سیب و آلو قیسی

 

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند، سپس گوشت خرد شده و مقداری زردچوبه اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی ، پودر هل ، نمک ، فلفل و چند لیوان آب اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید ، در قابلمه را بگذارید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود.

 

سیب ها را پوست بکنید و به اندازه دلخواه خرد کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سیب خرد شده و پودر دارچین را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا سیب ها طلایی و نرم شوند. سپس آرد را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 

پس از اینکه گوشت پخته شد سیب های تفت خورده ، آلوهای قیسی ، شکر و آبلیمو را به خورش اضافه و مخلوط کنید. در قابلمه را بگذارید و 30 دقیقه بگذارید با حرارت ملایم خورش جا بیفتد، سپس همراه با برنج سرو کنید.

 

  • برای: 3 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • وعده: شام, نهار
رتبه بندی نظرات 0 (0 بررسی ها)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال ارسال