مواد لازم برای خورشت فسنجان با گوشت
- گردو 500 گرم
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- پیاز 1 عدد
- دارچین 3 قاشق چایخوری
- رب انار 5 قاشق غذاخوری
- شکر 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت:
پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و یک قاشق چایخوری دارچین مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند. سپس با دست کوفته های کوچکی از این مواد درست کنید و داخل روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید.
گردوها را چرخ کنید. درون قابلمه 2 لیوان اب بسیار سرد بریزید و گردوها را اضافه کنید سپس حرارت را زیاد کنید تا اب جوش بیاید . پس از اینکه اب جوش امد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 3 ساعت گردوها با اب بجوشند و کاملا به روغن بیافتند.
پس از پختن گردوها باید رب انار و دو قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید ( رنگ تیره خورشت از پخت گردو بدست میاید و رب انار برای طعم ترش و ملس کاربرد دارد ). شکر و کمی نمک اضافه کنید سپس به مقدار لازم آب بریزید و چاشنی غذا را تنظیم نمائید.
گوشت های قلقلی که از قبل اماده کرده بودید به خورشت اضافه کنید و حدود ۱ ساعت دیگر بگذارید گوشت های قلقلی درون فسنجان با حرارت کم بجوشند. پس از این مدت فسنجان آماده سرو میباشد.
نکته ها:
1- در ابتدای کار گردوها را با آب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شود.
2- مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد.
3- فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : خورش
- مواد لازم : پیاز, گردو, گوشت چرخکرده