طرز پخت گوشت بوقلمون در آموزش امروز آشپزی خوزستان خبر  برای شما تهیه و قرار داده شده است که امیدوارم لذت ببرید.

مواد لازم

  • مناسب 3 نفر
  • برنج۳ پیمانه
  • گوشت بوقلمون۴۵۰ گرم
  • سیب زمینی۲ عدد
  • لیمو عمانی۳ عدد
  • پیاز۱ عدد
  • سیر۳ حبه
  • چوب دارچین متوسط۴ تکه
  • دنبه۵۰ گرم
  • باقلا تازه۱/۲ پیمانه
  • شوید۴ قاشق غذا خوری
  • نمک و زردچوبه
  • به مقدار لازم
  • کلمات کلیدی

چلو گوشت بوقلمون

طرز تهیه

  • درجه سختی
  • زمان تهیه ۳۰دقیقه
  • زمان پخت ۱۸۰دقیقه
  • پیازراهمراه با دنبه و کمی روغن درون زودپز تفت بدهید.
  • بعد از اینکه دنبه روغن خود را پس داد و پیاز طلایی شد گوشت را اضافه کنید.
  • سیرهاراپوست گرفته و نصف کنید و به مواد اضافه کنید تاعطر خوبی بگیرد.
  • سیب زمینی ها راپوست گرفته و دونیم کنیدو همراه با لیمو عمانی ها به مواد اضافه کنید.
  • چوب دارچین را درون زودپز انداخته وبا ۱ق م زرچوبه مخلوط کنید.
  • ۲الی۳لیوان آب به مواد اضافه کنید درحدی که روی مواد را کامل بپوشاندودرب زودپز را ببندید تا۲ساعت کامل پخته شود.
  • دراین فاصله برنج خیس خورده را درون آب جوش بریزید.
  • هنگام اضافه کردن نمک ۱ق چ زرد چوبه هم اضافه کنید.
  • ۱دقیقه قبل از آبکشی باقالی هارا به برنج اضافه کنید و بعد با برنج آبکش کنید.
  • ته قابلمه ته دیگ مورد نظر خود را بگذارید و یک لایه برنج بریزید ۱قاشق شوید و لایه به لایه تا آخر ادامه دهید.
  • کمی آب روغن روی برنج داده و غذا را دم بگذارید.

چلو گوشت بوقلمون

1)روغن کم بریزید چون گوشت بوقلمون چرب است و دنبه نیز چربی غذا را زیاد می کند.
2)اگردنبه دوست ندارید تکه های دنبه را بعد از پخت از پخت دور بریزید.
3)سیربوی بدوشت را از بین برده و در طعم آن اثر زیادی ندارد.
4)حتما از چوب دارچین استفاده کنید چون رنگ غذا بهتر میشود و خود دارچین خورش را سیاه میکند.
5)گوشت بوقلمون دیر میپزد و حتما از زود پز استفاده کنید و 2تا سه ساعت فرصت پخت بدهید.
6)زردچوب نفره دربرنج شما رنگ آن را زیبا تر میکند وبویی به برنج نمیدهد.
7)باقالی هرچه بیشتر بپزد بیشتر سفت میشود پس باخیال راحت یک دقیقه قبل از آبکشی بریزید ومطمئن باشید باقالی شنا از همیشه نرم تر است.
رتبه بندی نظرات 0 (0 بررسی ها)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال ارسال