اگر دوست دارید تا بدانید بیشترین ویتامین c در کدام میوه است به خوزستان خبر همراه باشید تا در بخش تغذیه به بررسی این موضوع بپردازد.
سوال : بیشترین ویتامین سی در کدام میوه است
20 مورد زیر دارای بیشترین ویتامین c هستند.
ویتامین C یک ویتامین محلول در آب است که در بسیاری از غذاها، به ویژه میوه ها و سبزیجات یافت می شود.ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی و همچنین تاثیر مثبت بر سلامت پوست و عملکرد سیستم ایمنی شناخته شده است.همچنین برای سنتز کلاژن، بافت همبند، استخوان، دندان و رگ های خونی کوچک شما حیاتی است.
- بدن انسان نمیتواند ویتامین C تولید یا ذخیره کند بنابراین ضروری است که آن را به طور منظم در مقادیر کافی مصرف کنید.
- علائم کمبود شامل خونریزی لثه، کبودی مکرر و عفونت، بهبود زخم ضعیف، کم خونی و پوستی ( 1 ، 2 ) است.
در اینجا 20 مورد دارای ویتامین C زیاد گفته شده است.
آلو کاکاادو ( Terminalia ferdinandiana ) یک غذای عالی استرالیایی است که حاوی 100 برابر ویتامین C از پرتقال است.دارای بالاترین غلظت شناخته شده ویتامین C که حاوی 5،300 میلی گرم در هر 100 گرم است.همچنین غنی از پتاسیم، ویتامین E و آنتی اکسیدان لووتیون است که می تواند سلامت چشم را بهبود بخشد.
فقط نصف فنجان (49 گرم) گیلاس آکرولا قرمز حاوی 822 میلی گرم ویتامین C می باشد.مطالعات بر روی حیوانات استفاده از عصاره آکرولا نشان داده است که ممکن است خواص ضد سرطانی داشته باشد، باعث جلوگیری از آسیب پوستی UVB و حتی آسیب DNA ناشی از رژیم بد شود.هنوز البته مطالعه ای در خصوص انسان انجام نشده است.
یک فلفل قرمز چیلی حاوی 109 میلی گرم ویتامین C است.علاوه بر این، فلفل فلفل قرمز غنی از کپسایسین است که درد و التهاب را کاهش می دهد .
این میوه های گرمسیری صورتی ملایم بومی مکزیک و آمریکای جنوبی است.یک گواوا حاوی 126 میلی گرم ویتامین C است.
مقدار ویتامین C فلفل شیرین با افزایش سن آنها افزایش می یابد.فقط نیم فنجان (75 گرم) فلفل قرمز حاوی 137 میلی گرم ویتامین C است که دو برابر مقدار فلفل سبز است .مصرف ویتامین C به اندازه کافی برای سلامت چشم شما اهمیت دارد و ممکن است در برابر پیشرفت آب مروارید مقاومت کند.
نصف فنجان (56 گرم) چاودار حاوی 101 میلی گرم ویتامین C است و ممکن است باعث کاهش التهاب مزمن شود.
دو قاشق غذاخوری (8 گرم) از جعفری تازه شامل 10 میلی گرم ویتامین C است همچنین منبع مهمی از آهن است .
یک فنجان خام اسفناج خرد شده 195 میلی گرم ویتامین C فراهم می کند.گرچه گرما و پخت و پز باعث کاهش محتوای ویتامین C در غذاها می شود.در ضمن همانند بسیاری از سبزیجات تیره، برگ سبز، اسفناج دارای ویتامین A، پتاسیم، کلسیم، منگنز، فیبر و فولات است .
یک کیوی متوسط حاوی 71 میلی گرم ویتامین C است .مطالعات نشان داده است که کیوی غنی از ویتامین C می تواند به کاهش استرس اکسیداتیو، کاهش کلسترول و بهبود ایمنی منجر شود.
یک لیمو کامل خام، به همراه پوست 83 میلی گرم ویتامین C فراهم می کند.ویتامین C در آب لیمو نیز به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند.
خرمالو یک میوه نارنجی است که شبیه یک گوجه فرنگی است. انواع مختلفی وجود دارد.اگرچه پریمو ژاپنی محبوب ترین آنها است، خرمالو پرتوی بومی آمریکایی حاوی تقریبا 9 برابر بیشتر ازسایر نژاد های خرمالو است.یک خرمالوی آمریکایی حاوی 16.5 میلی گرم ویتامین Cاست .
یک فنجان (145 گرم) پاپایا حاوی 87 میلی گرم ویتامین Cاست و همچنین موجب افزایش حافظه و اثرات ضد التهابی قوی در مغز شما می شود.
یک فنجان نیمه توت فرنگی (152 گرم) حاوی 89 میلی گرم می باشد.توت فرنگی دارای ترکیبی متنوع و قوی ویتامین C، منگنز، فلاونوئیدها، فولات و سایر آنتی اکسیدان های مفید است.
یک پرتقال متوسط حاوی 70 میلی گرم ویتامین C است .به طور گسترده خوراکی پرتقال بخش مهمی از ویتامین C در رژیم غذایی را تشکیل می دهد.