غذا های خوزستان

کوفته عربی | غذای عربی خوزستان

مواد اولیه : برای 2 نفر
سبزی (فلفلک(سبزی خشک معطر)) 2 قاشق غذاخوری سر صاف
ارد نخودچی مقداری
سرکه 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان لازم
زرشک قرمز 1 تا 2 قاشق
گردو (کمی خرد شده) 1 قاشق غذاخوری
پیاز پیاز 1 عدد
نمک به میزان لازم
تخم مرغ (متوسط) تخم مرغ 1 عدد
برنج 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده 120 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
شکر به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

برنج رو به روش کته نیم پز میکنید طوری که آب برنج کاملا تبخیر بشه(با درب باز) و بعد زیرش رو خاموش میکنید.توجه داشته باشید که میزان آب همون یک و نیم برابر میزان برنجه ولی این بار برنج دم کردن نداره.میذارین کمی خنک شه.
پیاز رو خلالی میکنین کمی با گردو و زرشک تفتش بدید بهش نمک و زردچوبه بزنید.
برنج،گوشت چرخکرده ،سبزی، تخم مرغ ،ارد نخودچی ،نمک فلفل و زردچوبه رو در یک کاسه جدا مخلوط کنین و حسابی با دست ورز بدید حالا ازین مایه به اندازه مشتتون بردارید تو دستتون حسابی گردش کنین بعدش بصورت مایه کتلت تختش کنین و روش مقداری از مخلوط پیازداغ و گردو بریزید حالا لبه های کوفته بهم نزدیک کنین و به شکل بیضی یا گرد حالتش بدید بطوریکه پیازداغ و گردو وسط کوفته باشن.
حالا تو ی قابلمه یا تابه گود که تفلون باشه و نچسب!! مقداری روغن بریزید هر دو طرف کوفته هارو سرخ کنید.
حالا 1 تا 2 لیوان اب جوش تو ی طرف مث شیرجوش با سرکه با توجه به ذایقتون و کمی نمک و شکر هم با توجه به ذایقتون!! با رب گوجه به اب اضافه کنید تا یکدست بشه حالا این مایع رو در حالیکه داره قل قل میکنه رو کوفته ها بریزید و در ظرف کوفته بذارید تا دم بکشه و این مایع رب گوجه حالت سسی پیدا کنه!!

نکات:
1)شکل این کوفته به صوت بیضی،دایره ای یا حالت کباب تابه ای کوچک هست.
2)اگر دوست دارید به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده کنید.
3)اگر طعم سرکه رو نمیپسندید حذفش کنید یا به جای سرکه معمولی از بالزامیک استفاده کنید.
نوش جان

(2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *