وفته کباب عربی | غذای عربی خوزستان
وفته کباب عربی
مواد لازم
• 500 گرم گوشت مغز ران گوساله
• 3 عدد پیاز
• 3 عدد تخم مرغ
• مقداری آرد سفید
• نان سفید
• جعفری ساطوری شده
• نمک و فلفل سیاه
• پیازچه
روش تهیه
1. گوشت ران را به همراه پیاز چرخ کنید. قدری نان را خیس شده، جعفری، نمک، فلفل سیاه و زرده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
2. آنها را در دست به شکل کوفته فرم دهید. در آد بغلتانید.
3. روغن رادر تابه روی حرارت ملایم گرم کنید و سپس کوفتهها را درون آن سرخ کنید.
4. کوفته های طلایی رادر ظرف بچینید و با جعفری و پیازچه تزئین و سرو کنید