اخبار خوزستان

تعیین ۴۱۰ میلیارد ریال مالیات برای خانه‌های خالی در خوزستان

تعیین ۴۱۰ میلیارد ریال مالیات برای خانه‌های خالی در خوزستان

به گزارش خوزستان خبر به نقل از  خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، علی خورشیدی با اشاره به تشکیل یک هزار و ۸۹۹ پرونده مالیاتی برای خانه‌های خالی و تعیین ۴۱۰ میلیارد ریال مالیات، گفت: برای صاحبان خودرو‌های لوکس یکهزار و ۷۵۲ پرونده مالیاتی تشکیل و مبلغ ۲۱۰ میلیارد ریال مطالبه شده است.
وی به تشکیل کمیته‌ای برای دریافت مالیات از صاحبان خانه‌های خالی و خودرو‌های لوکس در استان اشاره کرد و افزود: همچنین برای بلاگر‌هایی که درآمد‌های بالایی در استان دارند، گروهی تشکلی شده تا این افراد شناسایی و سهم مالیات آن‌ها نیز دریافت شود.
دریافت اظهارنامه مالیاتی از ۶۰ هزار مؤدی جدید مالیاتی
خورشیدی به شناسایی ۶۰ هزار مؤدی مالیاتی جدید در خوزستان و دریافت اظهارنامه مالیاتی از آن‌ها اشاره کرد و ادامه داد: در ۲۰ روز اخیر از محل معوقه‌های مالیاتی شرکت نفت ۲۵ هزار میلیارد ریال مالیات محقق شده که معادل ۱۰ درصد درآمد مالیاتی استان است.
مدیرکل امور مالیاتی خوزستان درآمد مالیاتی را یک درآمد پایدار دانست و اضافه کرد: برای مبارزه با تورم و جلوگیری از نقدینگی باید از مالیاتی استفاده کرد.
به گفته خورشیدی؛ ۳۰۰ هزار مؤدی مالیاتی در استان وجود دارد که ۲۶۹ هزار مورد مربوط به اصناف است و از این تعداد ۷۲ درصد به صورت توافقی مالیات خود را پرداخت می‌کنند.
این مقام مسئول با بیان اینکه از ۱۹۵ هزار اظهارنامه توافقی دریافتی در استان مالیات ۱۵۲ هزار اظهارنامه صفر شده است، گفت: ۵۰ درصد مالیات اظهارنامه‌های دریافتی از مودیان در استان صفر بوده و مالیات‌های خود را پرداخت کرده بودند.
دریافت ۹۸۵ اظهار نامه بالای یک میلیارد ریال در خوزستان
وی با بیان اینکه ۹۸۵ اظهارنامه مالیاتی بالای یک میلیارد ریال در استان دریافت شده است، افزود: بخش عمده این مودیان پزشک هستند، البته تصور جامعه این است که پزشک مالیات پرداخت نمی‌کند، اما اینگونه نیست.
خورشیدی پزشکان را بهترین صنفی از نظر پرداخت مالیات با کمترین پرونده تخلف مالیاتی عنوان کرد و ادامه داد: فوتبالیست‌ها، عمده فروشان مواد غذایی و زرگران نیز اظهارنامه‌های بالای یک میلیارد ریال ارائه کردند.
وی می‌گوید: مجموع مالیات محقق شده اصناف استان در سال قبل ۲.۷ درصد درآمد مالیاتی بود که این رقم در ۳ ماه امسال ۲.۱ درصد است.
به گفته خورشیدی؛ ۸۹ درصد درآمد‌های مالیاتی استان خوزستان مربوط به شرکت‌های پترو شیمی، نفتی و فولادی است.
وی با اشاره به اینکه بخشی از نارضایتی‌های مردم مربوط به اعمال مالیات بر دستگاه‌های کارتخوان است، گفت: در حال بررسی این موضوع هستیم تا از افرادی در این بخش مالیات دریافت شود که تراکنش مالی با دستگاه‌های کارتخوان به واسطه کسب و کار داشته باشند.
خورشیدی با بیان اینکه ۱۰ تا ۱۳ درصد درآمد‌های حاصل از مالیات از محل حقوق است، افزود: باید به دنبال این باشیم که ۱۰۰ درصد درآمد حاصل از مالیات بر اساس عدالت و به صورت اصولی باشد و صنف و مشاغل خاصی فشار وارد نشود.
وی با بیان اینکه ۱۱ هزار اظهارنامه اصلاحی داشتند، ادامه داد: در مواردی ناآگاهی از شرایط دریافت مالیات باعث شده تا اشکالاتی در دریافت مالیات از مؤدیان رخ دهد و باعث نارضایتی شود.
توزیع ۱۱۳ هزار میلیارد ریال عوارض آلایندگی در خوزستان
وی با بیان اینکه پارسال یک بخشی از عوارض آلایندگی در استان دریافت شد، افزود: ۱۱۳ هزار میلیارد ریال اعتبار از محل عوارض آلایندگی در بین دستگاه‌های مربوطه توزیع شد.
مدیرکل امور مالیاتی خوزستان با بیان اینکه درآمد مالیاتی استان در سال گذشته ۲۱۰ هزار میلیارد ریال بوده است، گفت: اعتبار عمرانی استان در سال گذشته معادل ۳۰۰ هزار میلیارد ریال بوده که به نسبت درآمد مالیاتی حاصل شده رقم بسیار بالاتری بوده است.
خورشیدی افزود: توزیع مرحله دوم عوارض آلایندگی بعد از بررسی پروژه‌های انجام شده از محل این اعتبار انجام می‌گیرد.
وی ادامه داد: ۳۰ درصد اظهارنامه‌های دریافتی پارسال منطبق بوده و باقی اظهارنامه‌ها یکسری مشکلات داشتند.
مدیرکل امور مالیاتی خوزستان بیان کرد: در حال پیگیری هستیم که پرونده مالیاتی شرکت‌های بزرگی که در استان فعالیت دارند از تهران به استان منتقل شوند تا به درآمد مالیاتی استان افزوده شوند.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها