برداشت پاپايا از بزرگترين شهرک گلخانهاي کشور
خبرگزاری آریا- عملیات برداشت میوه استوایی پاپایا یا خربزه درختی از بزرگترین شهرک گلخانهای میوههای استواییای کشور در اندیمشک اجرا شد.به گزارش خوزستان خبر به نقل از خبرگزاری آریا از اندیمشک؛میوه استوایی پاپایا یا خربزه درختی با هدف صادرات به کشورهای حوزه cis تولید در شهرک گلخانهای اندیمشک تولید و برداشت میشود.
با توجه به تحقیقات انجام شده چند نوع میوه استوایی که شرایط کاشت و رشد
آن با اقلیم و آب و هوای خوزستان سازگار بود انتخاب شد که در فاز اول کشت
میوه ” پاپایا “یا خربزه درختی انجام شده است.پاپایا میوهای است که در تمام فصول یافت میشود و طعمی شیرین و بافتی
کره مانند دارد که میتوان آن را برای درمان زخمها، جلوگیری از سرطان و
تقویت مو استفاده کرد.زمان کشت این گیاه در هوای آزاد از فصل بهار آغاز و قبل از زمستان
برداشت میشود. پایین بودن ph خاک و آب را یکی از الزمات محل کشت پاپایا
است و سرما و باد آفت رشد و کشت این محصول استوایی است. کشت پاپایا حتما
باید با بذر اصلاح شده انجام شود و نمیتوان بذر آن را از میوه گرفت،
جوشاندن و تبعیت از فرآیند تعریف شده برای کشت مناسب این محصول ضروری است.میوه پاپایا منبعی قوی از آنتیاکسیدان است که در پیشگیری از برخی
بیماریها و سلامتی افراد بسیار موثر است، درخت این گیاه دارای ریشهسطحی،
ساقه ساده، کلفت و اسفنجی بوده و بدون انشعاب است و قطر ساقه آن ممکن به 30
تا 35 سانتیمتر میرسد.معمولا در هزار مترمربع فضای گلخانه 350 درخت کاشته میشود و هر درخت 20 تا 100 محصول میدهد که وزن هر میوه 250 تا 500 گرم است. پایان پیام./