اخبار خوزستان

سوزاندن کاه و کلش پس از برداشت محصولات کشاورزی تهدید علیه سلامت عمومی است

 هادی جلالی گفت: برخی کشاورزان با پایان یافتن فصل برداشت مزارع گندم اقدام به سوزاندن کاه و کلش مزرعه خود می‌کنند.
او می‌گوید« این کار باعث آسيب به تنوع زیستی منطقه باتوجه به اینکه پوشش گیاهی موجود جای امن برای تخم‌گذاری پرنده‌های بومی منطقه از جمله دراج و … می‌شود و علاوه بر آن سبب از بین رفتن ماده آلی و نابودی میلیون‌ها ریز موجود زنده در خاک شده که منجر به فقیر شدن خاک زراعی می‌شود.
به گفته جلالی هر مزرعه یک اکوسیستم زراعی است که در آن چرخه‌های زیستی برقرار است و آتش سبب نابودی موجودات ذره‌بینی و مواد آلی خاک می‌گردد. لذا به همه کشاورزان تأکید می‌شود که از آتش‌‌زدن بقایای محصول زراعی خود جدا خودداری کنند.
رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست دشت آزادگان ادامه داد: برابر ماده ۲۰ قانون هوای پاک و ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی، سال گذشته ۳۲ پرونده (شکواییه) علیه عاملین این رویه نادرست (سوزاندن کاه و کلش) تشکیل و به مقام قضایی برای صدور حکم معرفی شدند. امسال هم مانند سال گذشته یگان حفاظت محیط زیست دشت‌آزادگان با بازدیدهای میدانی خود تا این لحظه بیش از ۸۰ نقطه مختصات جغرافیایی را ثبت کرده که کشاورزان اراضی محدوده‌ی این نقاط، اقدام به آتش‌زدن کاه و کلش خود نموده‌اند.

خبرگزاری باشگاه خبرنگاران | آخرین اخبار ایران و جهان | YJC

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها