اخبار خوزستان

۳ کشتی حامل ۵۶ هزار تن گندم در بندر امام(ره) پهلو گرفتند

به گزارش خوزستان خبر به نقل از بازار، امید جهان‌نژادیان روز سه‌شنبه اظهار کرد: کشتی نخست حامل ۷۲ هزار تن گندم و کشتی دوم نیز حامل ۷۰ هزار و ۱۱۱ تن گندم بوده است که این سه محموله به ‌صورت متوالی و بدون وقفه وارد بندر امام خمینی(ره) شده و متعلق به شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران هستند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان با بیان اینکه گندم‌های وارداتی پس از تخلیه به مراکز ذخیره‌سازی استاندارد و سیلوهای تعیین‌شده منتقل می‌شوند گفت: این محموله‌ها در زمان مقتضی در شبکه تامین و توزیع کشور مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
جهان‌نژادیان با اشاره به نقش راهبردی خوزستان و بندر امام خمینی(ره) در تامین کالاهای اساسی کشور تصریح کرد: این بندر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مبادی ورودی کالاهای اساسی، نقش به سزایی در پایداری زنجیره تامین و حفظ امنیت غذایی کشور ایفا می‌کند.
وی گفت: پهلودهی متوالی این کشتی‌ها نیز در همین راستا و با برنامه‌ریزی شرکت بازرگانی دولتی ایران و هماهنگی اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان انجام شده است.
وی ادامه داد: پس از تخلیه، این محموله‌ها از طریق شبکه حمل‌ونقل ریلی و جاده‌ای به اقصی نقاط کشور ارسال می‌شوند تا نیاز استان‌های هدف تامین شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: این اداره‌کل علاوه بر انجام وظایف تکلیفی دولت در ایام اجرای طرح نظام کارآمدسازی پرداخت یارانه‌ها، مسئولیت تامین و توزیع مستمر کالاهای اساسی از جمله برنج و روغن تنظیم بازار در سطح استان خوزستان را نیز بر عهده دارد و این فرآیند با هدف حفظ ثبات بازار و دسترسی عادلانه شهروندان به‌صورت مستمر در حال اجراست.
وی خاطرنشان کرد: استان خوزستان به‌ عنوان پرچمدار تولید گندم کشور، نیاز داخلی خود را از محل گندم بومی تامین می‌کند و گندم‌های وارداتی صرفا برای پشتیبانی از استان‌های نیازمند مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ روندی که نقش مهمی در حفظ ذخایر راهبردی و تامین پایدار کالاهای اساسی کشور دارد.

بازار – استانها > خوزستان

دیدگاهتان را بنویسید