اخبار خوزستان

امحاء ۴تن دارو و اقلام سلامت محور تاریخ‌ گذشته و قاچاق در آبادان

جام جم آنلاین – خوزستان، دکتر هدا مجیری ظهر امروز سه شنبه اظهار کرد: طی اقدامات نظارتی و بازرسی‌های مستمر، این مقادیر از سطح عرضه و مراکز غیرمجاز شناسایی و جمع‌آوری شد.
 
وی با اشاره به اهمیت اجرای دقیق ضوابط قانونی در حوزه سلامت، افزود: اقلام کشف‌شده پس از طی مراحل قانونی و اخذ دستور مقام محترم قضایی، توسط واحد مبارزه با قاچاق کالا‌های سلامت‌محور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان و با همکاری نهاد‌های نظارتی و انتظامی، به‌صورت کامل معدوم‌سازی شدند.
 
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان ضمن هشدار نسبت به مخاطرات مصرف فرآورده‌های فاقد مجوز، از شهروندان خواست در خرید اقلام سلامت‌محور و به‌ویژه دارو و مکمل‌ها، صرفاً از مراکز معتبر و دارای مجوز رسمی اقدام نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند تا در اسرع وقت توسط کارشناسان مربوطه بررسی و پیگیری شود.

جدیدترین اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری جام جم

دیدگاهتان را بنویسید