اخبار هواشناسی خوزستان فردا و هشدار

پیش‌بینی مه و افزایش دما برای خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی وقوع غبار صبحگاهی در شهرهای صنعتی و همچنین وقوع مه صبحگاهی و شامگاهی در بیشتر نقاط استان خبر داد.
محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز و فردا ۶ و ۷ بهمن‌ماه جو پایداری در بیشتر مناطق استان خوزستان حاکم خواهد بود بنابراین پدیده غالب غبار صبحگاهی در شهرهای صنعتی و همچنین مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی در بیشتر نقاط استان و به ویژه جاده‌های مواصلاتی خواهد بود.
وی افزود: از امروز یکشنبه تا روز چهارشنبه ۸ بهمن‌ماه دما روند افزایشی خواهد داشت. از اواخر روز چهارشنبه به تدریج استان خوزستان تحت تاثیر سامانه بارشی قرار می‌گیرد که تا روز جمعه به ویژه پنجشنبه، در بیشتر نقاط استان سبب رگبار و رعدوبرق، وزش باد متوسط تا نسبتا شدید، ریزش تگرگ در نقاط مستعد و بارش برف در ارتفاعات استان خواهد شد.
سبزه‌زاری ادامه داد: بیشترین مقادیر بارش‌ها در بخش‌های شمالی، شرقی، جنوب شرقی و ارتفاعات استان خوزستان پیش‌بینی می‌شود. شمال خلیج فارس نیز امروز همچنین روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مواج و متلاطم خواهد بود.
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته هویزه با ۱۸.۳ و دزپارت با ۱.۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۱۶.۵ و ۷.۲ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 
انتهای پیام 

خبرگزاری ایسنا | صفحه اصلی | ISNA News Agency – استان ها > خوزستان

دیدگاهتان را بنویسید