-
مواد لازم برای خورش پرتقال
-
- پرتقال بدون هسته 6 عدد
- مرغ 1 عدد
- خلال پسته 3 قاشق
- خلال پرتقال 1/2 لیوان
- کره 50 گرم
- شکر 2 قاشق سوپخوری
- زعفران
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش پرتقال
مرغ را به قطعات فیله خرد کنید. تابهای بردارید و کره را در آن ذوب کنید. فیله ها را در کره تفت دهید تا خوب طلائی رنگ شوند. خلال پرتقال را به همراه 2 لیوان آب و نمک به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا همراه با مرغ بپزد.
پوست پرتقالها را به صورتی که پوست نازک آنها هم جدا شود بگیرید. گوشت پرتقالها را جدا کنید و درون مرغ بریزید و شکر و زعفران را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب بپزند اما پرتقالها له نشوند. خلال پسته را برای تزئین خورش استفاده کنید.
نکته: به جای پرتقال میتوانید از نارنگی هم استفاده کنید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : دقیقه