-
مواد لازم برای خورش کدو حلوایی
-
- گوشت 200 گرم
- کدو حلوایی خرد شده 2 لیوان
- پیاز 1 عدد
- پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
- سیر 2 حبه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه خورش کدو حلوایی
کدو را پوست بکنید و به قطعات کوچک خرد کنید. داخل کاسه ای چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل بریزید و مخلوط کنید. کدوها را داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا سطح کدوها به مواد آغشته شود سپس به مدت 30 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کبابی و نرم شوند.
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. پیاز و سیرهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
گوشت خرد شده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. 4 لیوان آب اضافه و حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت به مدت 2 ساعت بپزد و نرم شود.
پس از 2 ساعت که گوشت نرم شد پودر دارچین و کدوهای کبابی را به خورش اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش آرام بجوشد و جا بیفتد سپس خورش را همراه با برنج سرو کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, نهار