خورشت

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

  • مواد لازم برای خورش کدو حلوایی

    • گوشت 200 گرم
    • کدو حلوایی خرد شده 2 لیوان
    • پیاز 1 عدد
    • پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
    • سیر 2 حبه
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

کدو را پوست بکنید و به قطعات کوچک خرد کنید. داخل کاسه ای چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل بریزید و مخلوط کنید.  کدوها را داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا سطح کدوها به مواد آغشته شود سپس به مدت 30 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کبابی و نرم شوند.

 

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. پیاز و سیرهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

 

گوشت خرد شده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. 4 لیوان آب اضافه و حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت به مدت 2 ساعت بپزد و نرم شود.

 

پس از 2 ساعت که گوشت نرم شد پودر دارچین و کدوهای کبابی را به خورش اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش آرام بجوشد و جا بیفتد سپس خورش را همراه با برنج سرو کنید.

 

  • برای: 4 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • وعده: شام, نهار

دیدگاهتان را بنویسید