اخبار خوزستان

احیای اقتصاد آبی در گروی استفاده از روابط بین‌المللی است

احیای اقتصاد آبی در گروی استفاده از روابط بین‌المللی است

سیدمحمد مولوی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های اقتصادی شهر آبادان، آبراه اروندرود و مجاورت با کشورهای عراق و کویت است.

وی ادامه داد: فعلان حوزه‌های مختلف اقتصادی شهر آبادان از جمله کشاورزان، دامداران و صیادان باید در زمینه صادرات به آنها آموزش داده شود.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی یکی از مبانی صادرات از شهر آبادان را ظرفیت آبی عنوان کرد و افزود: احیای اقتصاد آبی در گروی استفاده از روابط بین‌المللی است و بر همین پایه و اساس پیگیری‌های زیادی را از طریق وزارت امور خارجه انجام دادم.

مولوی بیان کرد: ۱۶ مردادماه امسال در تهران با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه دیدار داشتم. دوم آبان ماه امسال نیز «مهدی صفری»، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه به همراه یک هیات عالیرتبه از این وزارت به شهر آبادان سفر کرد و ضمن انجام بازدید از ظرفیت‌های آبی یک جلسه فشرده نیز با حضور مسئولان و بخش خصوصی شهرهای آبادان و خرمشهر در سالن جلسات فرمانداری آبادان برگزار شد.

وی توضیح داد: راه‌اندازی خط آبی آبادان-واصلیه سیبه عراق، ایجاد نمایندگی وزارت امور خارجه در منطقه آزاد اروند، ایجاد همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی به منظور جلوگیری از رخداد گرد و غبار و همچنین توجه به رفع مشکلات فعالان اقتصادی برخی از موضوعاتی است که همواره از طریق وزارت امور خارجه پیگیر آن هستم.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های مناسبی برای گسترش روابط تجاری بین آبادان و بندر واصلیه سیبه عراق فراهم است، عنوان کرد: صادرات وقتی تقویت می‌شود که زیرساخت فراهم شود و همچنین به ساکنان منطقه آموزش داده شود.

مولوی گفت: مقرر شده خط آبی آبادان و بندر واصلیه سیبه عراق تا انتهای اسفندماه سال جاری یا اوایل فروردین سال ۱۴۰۲ راه‌اندازی شود که به طور حتم این امر مهم سبب رونق کسب و کار در شهرهای آبادان و خرمشهر می‌شود.