اخبار خوزستان

توسعه همکار‌های شرکت‌های ملی حفاری ایران و نفت گاز اروندان

در نشست مدیران ارشد شرکت‌های ملی حفاری و نفت وگاز اروندان، فرصت‌های توسعه مشارکت و همکاری‌های فیمابین در حوزه عملیات حفاری و خدمات جانبی مورد تاکید قرار گرفت.  
به گزارش خوزستان خبر به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در این نشست، مرتضی فولادی مدیرعامل با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه  این شرکت در بخش‌های عملیات حفاری و خدمات جانبی فنی و مهندسی و برخورداری از متخصصان مجرب در ارائه خدمات در چارچوب استاندارد‌های بین المللی صنعت حفاری، آمادگی این شرکت را برای توسعه همکاری همه جانبه با شرکت نفت وگاز اروندان مورد تاکید قرار داد.
همچنین حمید دریس، مدیرعامل شرکت نفت وگاز اروندان به شناخت جامع از ظرفیت‌های و توانمندی‌های شرکت ملی حفاری و سیاست شرکت ملی نفت ایران مبنی بر تقویت و بسط شرکت اشاره و گفت: با توجه به برنامه‌های توسعه‌ای نفت وگاز اروندان در نظر است که از امکانات عملیاتی، فنی و مهندسی ملی حفاری نهایت استفاده به عمل آید.
در این نشست تفاهمنامه و توافقنامه‌های همکاری که پیش از این میان دو شرکت مبادله شده بود با اصلاحاتی در قالب قرارداد در موضوع کاربست دکل‌های حفاری و خدمات فنی و ویژه حفاری روزآمد و با امضای مدیران عامل دو شرکت وارد مراحل اجرا گردید.

خبرگزاری صدا و سیما | IRIB NEWS AGENCY

دیدگاهتان را بنویسید