اخبار خوزستان

رئیس‌کل دادگستری خوزستان از بنیاد تعاون زندانیان استان بازدید کرد  

رئیس‌کل دادگستری خوزستان در جریان بازدید از بنیاد تعاون زندانیان استان بر تقویت برنامه‌های اشتغال و حرفه‌آموزی در زندان‌ها به عنوان یکی از راهکار‌های مهم در مسیر اصلاح و بازاجتماعی شدن زندانیان تأکید کرد. خبرگزاری میزان – رئیس‌کل دادگستری خوزستان با حضور در مجموعه بنیاد تعاون زندانیان استان از کارگاه‌های اشتغال و حرفه‌آموزی این مجموعه بازدید کرد.
علی دهقانی در جریان این بازدید با اشاره به نقش اشتغال و مهارت‌آموزی در اصلاح و بازگشت سالم زندانیان به جامعه اظهار کرد: در حال حاضر یک‌هزار و ۱۶۰ نفر از زندانیان در کارگاه‌ها و بخش‌های مختلف اشتغال این مجموعه در ندامتگاه‌های سراسر استان مشغول به کار هستند.
وی افزود: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و ایجاد فرصت‌های اشتغال برای زندانیان تأثیر مستقیمی در کاهش بزه و همچنین کاهش نرخ بازگشت مجدد آنان به زندان دارد.
رئیس‌کل دادگستری خوزستان با تأکید بر لزوم توسعه مهارت‌آموزی متناسب با علاقه و استعداد زندانیان گفت: باید تلاش حداکثری برای آموزش مهارت در رشته‌های انتخابی زندانیان انجام شود، چرا که هرچه افراد در حرفه‌های تخصصی مهارت بیشتری کسب کنند، از درآمد پایدار و امکان اشتغال بهتر پس از آزادی برخوردار خواهند شد.
دهقانی در ادامه و در جمع زندانیان شاغل در کارگاه پروفیل‌سازی نیز بیان کرد: هرچه زندانیان در مهارت‌های ارائه‌شده حرفه‌ای‌تر شوند و این مهارت‌ها به تأیید سازمان فنی و حرفه‌ای برسد، می‌توانند از ارفاقات قانونی نیز بهره‌مند شوند.
وی در پایان بر تقویت برنامه‌های اشتغال و حرفه‌آموزی در زندان‌ها به عنوان یکی از راهکار‌های مهم در مسیر اصلاح و بازاجتماعی شدن زندانیان تأکید کرد.
انتهای پیام/

خبرگزاری میزان

دیدگاهتان را بنویسید